Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde İnebolu nüfusuna kayıtlı mevsimlik işçilerle kavga eden Alparslan Gökçe (34) göğsünden aldığı çok sayıda bıçak darbesi ile hayatını kaybetti.

Olay, Ilgaz ilçesi Kale Kırı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ilgaz’da oto yıkamacılığı yapan Korgun Kesecik nüfusuna kayıtlı Alparslan Gökçe ile orman kesim işi yapan İnebolulu mevsimlik işçiler arasında gün içerisinde alacak verecek davası sebebiyle kavga çıktı. İddialara göre; gündüz yaşanan kavganın ardından akşam saatlerinde yeniden alevlendi.  Alparslan Gökçe ve arkadaşı S.T.’nin aracının önü Kale Kırı mevkiinde bir grup mevsimlik işçi tarafından kesildi. Burada çıkan kavgada Alparslan Gökçe göğsünden defalarca bıçaklandı. Arkadaşı S.T.’de yaralandı. Kavganın 112 ekiplerine ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Ağır yaralı olarak Ilgaz Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Alparslan Gökçe, ilk müdahalenin ardından ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yolda iki defa kalbi çalıştırılan Alparslan Gökçe, ambulansta hayatını kaybetti. S.T.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bıçaklama olayına karışan İnebolu nüfusuna kayıtlı mevsimlik işçiler, O.E., G.E. ve Ö.K, Pazar günü çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

(Haber Servisi-Çankırı Postası)

Bakmadan Geçme