Bilim Kahramanları'nı ağırladılar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 'Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor FIRST LEGO League Explore' Samsun Festivali'ne katılarak başarı elde eden Şehit Erkan Kendirci İlkokulu ve Ali Fuat Darende İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

Bilim Kahramanları'nı ağırladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran ile Şehit Erkan Kendirci İlkokulu Müdürü Adnan Kılıççalar, Ali Fuat Derende Müdürü Mehmet Boyaalıcı, Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor FIRST LEGO Takım Koçu Zeynep Öztoprak, Danışman Öğretmenler Serpil Ortaacar, Adem Barış, Gonca Ersin Ektirici, öğrencileri ve veliler katılım sağladı. 

29 Nisan'da Samsun Festivali’ne ilimizden katılan Enerjik Mucitler Takımı, yaptıkları tasarım ve sunumla hayalleri ve fikirleri posterde ödülüne layık görüldü. Enerji Mühendisleri takımı ise yaptıkları tasarımla Kâşifler Bir Arada ödülüne layık görüldü. Başarı elde eden öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu hediye verdi. Okul müdürleri, takım koçları ve danışman öğretmenlere katkılarından dolayı teşekkür eden İl Müdürü Bahçacıoğlu, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Bakmadan Geçme