• Haberler
  • Genel
  • BİLSEM Öğrencisi Kavuş, Gümüş'e Kaleme Aldığı Kitabını Takdim Etti

BİLSEM Öğrencisi Kavuş, Gümüş'e Kaleme Aldığı Kitabını Takdim Etti

Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Furkan Kavuş, Kurum Müdürü Özkan Kahveci ve Edebiyat Öğretmeni Nahide Aynur Bilgin eşliğinde İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Furkan Kavuş, Kurum Müdürü Özkan Kahveci ve Edebiyat Öğretmeni Nahide Aynur Bilgin eşliğinde İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Gümüş'e Şube Müdürü Doğan Yıldız eşlik etti. 

Ziyaret kapsamında Furkan Kavuş yazmış olduğu “Laleler” adlı öykü kitabını Gümüş'e takdim etti.

Gümüş, Kavuş'un bu anlamlı başarısından dolayı memnuniyetini dile getirerek hediye takdim etti ve  “Öğrencilerimizin sanatsal ve edebî alanda ortaya koyduğu bu tür özgün çalışmalar bizleri gururlandırıyor. Bu başarı, okullarımızda verilen eğitimin niteliğini ve öğrencilerimizin potansiyelini göstermesi açısından son derece kıymetlidir. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum.”  dedi.

Bakmadan Geçme