Bozkurt için Yapacaklarını Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozkurt Belediye Başkan Adayı Bozkurt Ekeş, Bengü Türk'te Güne Başlarken programına konuk olarak Selvi Kahraman'ın sorularını yanıtladı.

Bozkurt için Yapacaklarını Anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bozkurt’ta yaşanan sel afetine değinen Bozkurt Ekeş; “Sel zamanında burada ciddi sıkıntılar yaşadık. Korkunç bir sel felaketinin ardından devletimizin bütün imkanlarıyla burada yapılanların öneminin altı çizilmeli. Burada sel felaketiyle Bozkurt yerle bir oldu. Fakat devletin tüm imkanları bu sıkıntıları giderdi.  Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkan adayı olmak benim için çok gurur verici. 2014-2019 yılları arasında bu ilçenin belediye başkanlığını yaptım. O dönemden bu döneme yaşanan felaketler, yaşanan sıkıntılar… Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkan adayı olarak bütün bu sıkıntıları 2024 yılından sonra son bulacağını, bu sıkıntıları gidereceğimizi kimse unutmasın. Milliyetçi Hareket Partisi gibi bir partinin belediye başkan adayı olmak ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin arkamızda durduğunu bilmek, yine Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beyin arkamızda olduğunu bilmek bizim için çok büyük mutluluk. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyin ve Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz beyin ilçemiz için çok büyük yardımlar yapacağını biliyorum. Buna güvenerek, buna inanarak ilçemiz için kendimize göre bazı projeler hazırladık” dedi. 

'Ben Bu Sözleri Genel Başkanıma Güvenerek Veriyorum' 

Yapmayı planladığı çalışmalara değinen Ekeş; “Kastamonu Bozkurt, Karadeniz’in kenarında, çok güzel bir ilçedir. Ormanla, denizle, Abana’yla iç içedir. Bu güzel ilçede de yol sorunumuz var. Bundan dolayı çok büyük fabrikalar açılması mümkün olmuyor. Ancak atölyeler oluyor. Bu amaçla da 2014-2019 arasında, başkanlık dönemimde buraya bir yüksekokul yaptık. Bu yüksekokulla birlikte ilçemizin tamamen eğitim üzerine, eğitimle ayakta durması için proje hazırlamıştık. Şimdi 4 yıllık bir fakülte hedefimiz var. Eğer bu hedefi gerçekleştirebilirsek öğrencilerin rahat ve güvenilir eğitim alabileceği bir alan oluşturabilirsek ilçemiz için çok farklı şeylerin olacağına inanıyoruz. Yine dönemimizde yapılan Kültür Merkezimizi de yüksekokulumuza entegre hale getirmeyi hedefliyoruz. Güngörmüşler Sokağı’nı Bozkurt’ta faaliyete geçirmek istiyoruz. Okul kadar, eğitim kadar önemli. Yaş ortalaması yüksek olan ilçemizde, yaşlı bakımevi değil de tamamen sokak şeklinde 1+1 bahçelik evlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı buralarda yaşatmak istiyoruz. Bizim ilçemizin en büyük sorunu sokak hayvanlarıdır. Orman Bakanlığı’ndan bir alan kiralayarak doğal yaşamlarında bakmak istiyoruz. Bozkurt ilçemiz cennet gibi bir yer. Ama nasıl geçiniyoruz… Turizmin önemi burada. Eğer biz ilçemizin tanıtımını Abana’yla birlikte yapabilirsek bu noktada fayda sağlayabileceğimizi düşünüyoruz. Yeşille mavinin kucak kucağı olduğu bir yerdeyiz. Yanı sıra burası el değmemiştir. Antalya’da Ege’de tatil yapanlar burada tatil yapsalar, devamlı burada tatil yaparlar.  Bozkurtlunun bize güvendiğini biliyorum. Asıl benim için önemli olan partimin, genel başkanımız bize güveniyor olması ve bizim arkamızda olması. Bizim için çok önemli. Burada bir şeyleri ortaya koyabilmemiz için genel başkanımın, partimin benim arkamda olması her şeyden daha önemli. Burada sözler veriyorsunuz, sözleri verirken bir yere güvenerek veriyorsunuz. Ben bu sözleri genel başkanıma güvenerek veriyorum. Verdiğim sözlerin her biri de bu ilçenin kalkınmasıyla alakalı. Bütün hedefimiz ilçemizi ayağa kaldırmak. İnşallah 31 Mart’tan sonra Bozkurt’ta nelerin değiştiğini anlatacağım” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme