Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda

Sinema salonlarında bu hafta çeşitli türlerde birbirinden renkli 6 film vizyona giriyor. Vizyona girecek filmlerin ikisini yerli yapımlar oluşturuyor. Peki bu hafta hangi filmler vizyona girecek? Filmlerin konuları ve türleri neler? İşte detaylar…

Bu hafta vizyona girecek filmler ve yönetmenleri şu şekilde:

Üç Harfliler: Nazar

Yönetmenliğini Melodi Tözüm’ün üstlendiği filmin başrollerinde başarılı oyuncular Elçin Atamgüç ve Hatice İrkin yer alıyor. Korku türündeki film, torun sahibi olma umuduyla üç harflilerle anlaşma yapan kadının mücadelesini anlatıyor. Anlaşmaya göre kadın torununu adet olup kadınlığa ilk adım atınca üç harflilere geri vermek zorundadır. Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda

Bodrum Seferi

Filmin yönetmenliğini yönetmenliğini Recep Akdağ üstleniyor. Filmin başrollerini ise Sarp Bozkurt, Tarık Pabuççuoğlu ve Asuman Dabak paylaşıyor. Komedi türündeki film, askerlik dışında hiç köyünden çıkmayan Sefer’in Bodrum macerasını konu ediniyor. 

Omen: İlk Kehanet

Filmin yönetmenliğini Arkasha Stevenson yapıyor. Filmin başrollerinde ise Billy Nighy, Charles Dance ve Palph İneson alıyor. Korku türündeki film kiliseye hizmet etmek üzere Roma’ya gönderilen genç kadının inancını sorgulamasına sebep olan korkuyu konu ediniyor.

Nuh’un Gemisi

Filmin yönetmenliğini Sergio Machado ve Rene Veilleux üstleniyor. Animasyon türündeki film Nuh’un gemisine gizlice giren iki farenin hikayesini konu ediniyor.

Suga Agust D Tour ‘D Day’ The Movie

Filmin yönetmenliğini Jun- Soo Park üstleniyor. Filmin başrollerinde ise SUGA ve Ji-Min yer alıyor. Konser türündeki film , BTS’nin efsane üyesi Suga’nın unutulmaz konserini beyaz perdeye taşıyor. 

Vincent Ölmeli

Filmin yönetmenliğini Stephan Castang yapıyor. Filmin başrollerinde ise Karim Leklou ile birlikte Vimala Pons ve François Chattot yer alıyor. Dram türündeki film, çevresindeki herkesin onu öldürmek istediği Vincent’in hikayesini konu ediniyor.
 

Bakmadan Geçme