Bu Hafta 7 Film Vizyonda

Sinema salonlarında bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor. Bu hafta vizyona girecek olan filmler hakkındaki detayları sizler için derledik.

Bu Hafta 7 Film Vizyonda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu hafta vizyona girecek filmler ve konuları şu şekilde:

Sadık Ahmet

Yönetmenliğini Hakan Yonat’ın üstlendiği filmin başrollerinde Turgay Aydın, Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikcioğlu gibi isimler yer alıyor. Dram türündeki film, Batı Trakya Türklerinin hak ve özgürlük mücadelesinin lideri olan Doktor Sadık Ahmet'in hayat hikayesini konu ediyor. 

Aşk Mevsimi

Yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği filmin başrollerinde Dilan Deniz Çiçek ve Cem Yiğit Üzümoğlu yer alıyor. Romantizmin ele alındığı filmde başrollerin Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan aşk hikayesi anlatılıyor. Filmde farklı zamanlarda aşk mevsimine kapılan karakterlerin hisleri bir türlü aynı anda gerçekleşmez. 

Efsane

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği filmin başrollerinde Cengiz Bzokurt, Cemile Canyurt, Sadi Celil Cengiz ve Ahmet Kural gibi isimler yer alıyor. Komedi türündeki filmde Çorum'da yaşayan Sadık, binlerce yıllık bir aile geleneği olarak yaptığı yoğurdun sırrını saklamaktadır. Aile bireyleri ise dedelerinden el alıp yoğurdun sırrını öğrenebilmek için amansız bir mücadeleye girişir.

Bu hafta 7 Film Vizyonda

Bars

Yönetmenliğini Orçun Köksal’ın üstlendiği filmin başrollerinde Görkem Köksal, Münircan Cindoruk, Ali Seçkiner Alıcı ve Sencer Sağdıç gibi isimler yer alıyor. Drama türündeki filmde soyu tükendiği düşünülen Anadolu parsının izini sürmeye çalışan iki zooloğun hikâyesini anlatıyor.

Hannas 2

Yönetmenliğini Gökhan Arı’nın üstlendiği filmin başrollerinde Oğuz Şenol, Sibel Ecenur Öztürk ve Tayfun Sav gibi isimler yer alıyor. Korku türündeki filmde ailelerinin evlenmelerine izin vermemesi üzerine şehir dışına kaçan çiftin başına gelen paranormal olaylar anlatılıyor. 

Öğretmenler Odası

Yönetmenliğini İlker Çatak’ın üstlendiği filmin başrollerinde Leonie Benesch, Michael Klammer ve Rafael Stachowiak gibi isimler yer alıyor. Dram türündeki film, idealizmiyle sınavda olan bir öğretmenin hikayesini anlatıyor.i

Argyllce: Gizli Casus

Yönetmenliğini Matthew Vaughn’ın üstlendiği filmin başrollerinde Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell ve Henry Cavill yer alıyor. Aksiyon türündeki filmde hafıza kaybı yaşayan bir romancının yavaş yavaş hafızasını geri kazanmasını anlatıyor. 
 

Bakmadan Geçme