Bu Hafta 9 Film Vizyonda

Sinema salonlarında bu hafta çeşitli türlerde birbirinden renkli 9 film vizyona giriyor. Vizyona girecek filmlerin ikisini yerli yapımlar oluşturuyor. Peki bu hafta hangi filmler vizyona girecek? Filmlerin konuları ve türleri neler? İşte detaylar…

Bu Hafta 9 Film Vizyonda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu hafta vizyona girecek filmler ve yönetmenleri şu şekilde:

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki

Yönetmenliğini Denis Villeneue’nin üstlendiği filmin başrollerinde Timothée Chalamet, Zendaya ve Rebecca Ferguson gibi isimler yer alıyor. Dram ve bilim kurgu türündeki film, 2021 yapımı Dune Çöl Gezegeni filminin devamı olarak vizyona geliyor. Filmde Paul Atreides isimli karakter, ailesini yok edenlere karşı amansız bir mücadeleye girişiyor.

Son Şarkı: Ahmet’in Türküsü

Filmin yönetmenliğini Kudret Sabancı yapıyor. Filmin başrollerinde ise usta oyuncu Celil Nalçakan ile birlikte Ezgi Şenler yer alıyor. Dram türündeki film, sesiyle hafızalara kazınan, müzik dünyasının önemli ismi Ahmet Kaya’nın hayat hikayesini izleyici ile buluşturacak.

Bu Hafta 9 Film Vizyonda

Senden Başka

Filmin yönetmenliğini Will Gluck üstleniyor. Romantik komedi türündeki film nefretle başlayan bir aşkın hikayesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde ise Dermot Mulreney ve Sydney Sweeney yer alıyor.

İki Nehir Arasında

Filmin yönetmenliğini Berfi Dicle Öğüt üstleniyor. Başrollerde ise Mehmet Konuralp ve Jonathan Arc yer alıyor. Belgesel türündeki film 1. Dünya Savaşı’nın iç yüzünde yaşanan bir hikayeyi konu ediniyor. Filmde, 1.Dünya Savaşı sırasında Irak Cephesinde savaşan Türk ve İngiliz askerlerinin gün yüzüne çıkmamış hikayeleri anlatılıyor.

Şaşkın Damat

Yönetmenliğini Rami Imam üstlendiği filmin başrollerinde Mohamed Amam, Yasmine Sabri ve Maged El Kedwany yer alıyor. Komedi türündeki film düğün gününde sıradışı olaylar yaşayan damadın hikayesini ekranlarla buluşturuyor.

Derin Tehlike

Filmin yönetmenliğini Scott Chambers ve Becca Hirani yapıyor. Filmin başrollerinde ise Georgi Banks, Stephanie Lodge ile birlikte Matthew Marcelis yer alıyor. Gerilim-Korku türündeki film, tekne tatilinde ailesini köpek balığı saldırısında kaybeden kadının hikayesini konu ediniyor.

Sevgili David

Filmin yönetmenliğini John McPhail yapıyor. Filmin başrollerinde ise Justin Jacop Long ve Augustus Prew yer alıyor. Gerilim-Korku türündeki film, şeytani bir varlığın musallat olduğu adamın hayatını ön plana çıkarıyor.

Altın Gaga ve Macera Çetesi

Yönetmenliğini Dong Long ve Nigel W. Tierney’in üstlendiği filmde tavuklar arasında büyüyen ve uçamayacağını düşünen bir kartalın hikayesini konu ediniyor. Animasyon türündeki film 1 saat 34 dakikalık macerasıyla izleyicisini bekliyor.

Ayı Teddy’nin Maceraları

Filmin yönetmenliğini Andrea Eckerbom üstleniyor. Filmin başrollerinde ise John F. Brungot, Marte Klerck-Nilssen ve Mariann Hole yer alıyor. Animasyon türündeki film zengin bir sahibin hayali ile yaşayan Teddy’nin maceralarını konu ediniyor.

Bakmadan Geçme