Bu Hafta 9 Film Vizyonda

Sinema salonlarında bu hafta çeşitli türlerde birbirinden renkli 9 film vizyona giriyor. Vizyona girecek filmlerin üçünü yerli yapımlar oluşturuyor. Peki bu hafta hangi filmler vizyona girecek? Filmlerin konuları ve türleri neler? İşte detaylar…

Bu hafta vizyona girecek filmler ve yönetmenleri şu şekilde:

Tetikçi

Yönetmenliğini Pierre Morel’in üstlendiği filmin başrollerinde John Cena, Alison Brie ve Juan Pablo Raba gibi isimler yer alıyor. Aksiyon türündeki film, emeklilikten bunalan eski bir askerin hikayesini konu ediniyor. Filmde emeklilik hayatından sıkılan eski asker, bir iş için Güney Afrika’ya gider ancak bu esnada ülkede ayaklanma başlayacaktır.

Rahha

Filmin yönetmenliğini İlker Çavga yapıyor. Filmin başrollerinde ise Günce Ateş, İlhan Karamanoğulları ve Ulukan Ağdaş yer alıyor. Korku türündeki filmde bir kral kendisi öldükten sonra eşinin başka bir kralla evlenmemesini istemektedir.

Emanet

Filmin yönetmenliğini Ali İlhan üstleniyor. Filmin başrollerinde ise usta oyuncular Mustafa Üstündağ ve Tuvana Türkay yer alıyor. Aksiyon türündeki film geçmişi sırlarla dolu olan bir adam ve ailesinin hayatına odaklanıyor.

Geride Kalanlar

Filmin yönetmenliğini Alexander Payne üstleniyor. Dram ve komedinin harmanlandığı film ABD'nin prestijli yatılı liselerinden birinde yılbaşı tatilini okulda birlikte geçirmek zorunda kalan huysuz öğretmen Paul’un hikayesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde ise Paul Giamatti, Da’vine Joy Randolph ve Dominic Sessayer alıyor.

Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları

Filmin yönetmenliğini Julien Chheng ve Jean-Christophe Roger üstleniyor. Başrollerde ise Lambert Wilson, Pauline Brunner ve Michel Lerousseau yer alıyor. Animasyon türündeki film yasakları yıkmak için müücadele eden minik fare ve sevimli ayının hikayesini konu ediniyor. Filmde müziğin ülke çapında yasak olduğunu öğrenen Ernest ve Celestine zorlu bir mücadeleye girişiyor.

Hayatımız Roman

Yönetmenliğini Savaş Sancak üstlendiği filmin başrollerinde başarılı oyuncular Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu ve Anıl İlter yer alıyor. Komedi türündeki film, polisten kaçarken bir tesadüf sonucu Roman mahallesine yolları düşen Aslı ve Öykü’nün komik hikayesini ele alıyor.

Hatır

Filmin yönetmenliğini Michel Franco yapıyor. Filmin başrollerinde ise Jessica Chastain ile birlikte Peter Sarsgaard ve Merritt Wever yer alıyor. Dram türündeki film, sade bir hayat yaşarken beklenmedik bir karşılaşmayla hayatı değişen bir kadının hikayesini konu ediyor.

Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya

Filmin yönetmenliğini Yunfei Mang yapıyor. Animasyon türündeki film, sihirli bir dünyada kaybettiği altın asayı bulmaya çalışan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediniyor. 1 saat 45 dakikalık animasyon çocukları ile hafta sonu eğlenceli vakit geçirmek isteyen ailelere alternatif sunuyor.

Bu Hafta 9 Film Vizyonda

Hayali

Yönetmenliğini Jeff Wadlow’un üstlendiği filmde doğup büyüdüğü eve geri dönen bir kadının hikâyesini konu ediniyor. Gerilim türündeki filmde başrolleri DeWanda Wise, Tom Payne ve  Taegen Burns paylaşıyor.

 

Bakmadan Geçme