• Haberler
  • Genel
  • Budamış Mahallesi'nin O Korkusu: Muhtar Karabacakoğlu Açıkladı

Budamış Mahallesi'nin O Korkusu: Muhtar Karabacakoğlu Açıkladı

Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, kışın korktukları olayı açıkladı 'Kış gelmesinden korkuyoruz' dedi.

Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, mahallerinde yaşadıkları elektrik kesintisinin çekilmez bir hal aldığını belirterek, açıklamalarda bulundu.

Budamış Mahallesi’nde 23 Aralık saat 16.20’de kesilen elektriğin saatlerce gelmemesi vatandaşları çileden çıkardı. Uzun saatler gelmeyen elektrik sebebiyle vatandaşlar ısınma ve çeşitli ihtiyaçlarını gideremedi. Elektriğin dün (24 Aralık) saat 11.30 civarında verilmesiyle birlikte vatandaşlar 19 saate yakın kesintinin ardından elektriğe kavuştu.

Budamış Mahallesi'nin O Korkusu: Muhtar Karabacakoğlu Açıkladı

‘Halen Şehir Şebekesine Bağlanamadık’

Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, elektrik kesintilerinden çok mağdur olduklarının altını çizerek; “Mahallelimiz dondu. Şehrimizin milletvekilinden, Enerjisa müdürüne kadar herkese ulaştım, fırtınadan kaynaklanan bir sorun olduğunu söylediler lakin biz Budamış Mahallesi olarak her kış bu sorunu yaşıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz başvurulara rağmen halen şehir şebekesine bağlanamadık bu sorunun acilen çözülmesini istiyoruz” diye konuştu.

‘Kış Gelmesinden Korkuyoruz’

Büyük bir mahalle olduklarını vurgulayan Karabacakoğlu; “3 bin kişilik bir mahalleyiz ve bu kadar kişi her kış aynı sorunu yaşıyor. Yaşlılarımız, hastalarımız var, mağdur oluyorlar. Kış gelmesinden korkuyoruz” dedi.
 

Yorumlar 2
VAHİT BUTUROĞLU 27 Aralık 2023 10:54

ELETTİRİK VE CEP TELEFONU ŞEPEKE SORUNU ŞEHRE 5 KM MESAFEDE KÖY STATÜSÜNDEN CIKIP MAHALE OLAN 20 YÜZ YILDA YAŞANA SORUNLAR ADINI SİZ KOYUN

Şevket Tarhan emekli 25 Aralık 2023 00:03

Muhtarımı tanırım. Çok çalışkandır ama elektrik gibi sıkıntılar olmaması için müzminleşmiş soruna Siyasiler ve belediye el atmadı lazım. Budamış'ın nüfusu bir çok ilçeden fazla. Oralara bakım lazım hem de yazdan. Elektrik vb sorunlarda muhtarı yalnız bırakmayalım. Gündem Gazetemize çok teşekkür ederim

Bakmadan Geçme