Çatalzeytin'den Filistin'e Destek

Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu ve Yunus Emre Ortaokulu İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği zulme dikkat çekmek için Milli Eğitim Bakanlığınca Türkiye'deki tüm okullarda bugün başlatılan 'Filistin Farkındalık Etkinlikleri' kapsamında bir araya geldi.

Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu ve Yunus Emre Ortaokulu İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği zulme dikkat çekmek için Milli Eğitim Bakanlığınca Türkiye'deki tüm okullarda bugün başlatılan 'Filistin Farkındalık Etkinlikleri' kapsamında bir araya geldi. 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in imzası ile 81 ile gönderilen yazı doğrultusunda, tüm okullarda eş zamanlı olarak öğrencilerin katılımıyla 'Filistin ve Gazze temalı farkındalık etkinlikleri' düzenlendi.

'Filistin Farkındalık Etkinlikleri' kapsamında Çatalzeytin’de öğretmen öğrenciler Gazze’deki insanlık dramına dikkat çekmek ve mazlum Filistin halkına destek olmak için okulun bahçesinde bir araya geldi. 

Etkinliklerle, çocuklara bilginin yanı sıra, vicdan, adalet ve insan olma sorumluluğunun da öğretilmesi amaçlandı.  

Etkinlikte Filistin Bayrağını oluşturan siyah, beyaz, yeşil ve kırmızı renklerle çarşaf üzerine ‘Filistine Özgürlük’ yazılırken el baskısı da yapıldı. Öğrenciler ve öğretmenler etkinlik kapsamında ‘Filistine Özgürlük’ yazılı çarşafla birlikte ‘Filistine Özgürlük’ sloganı attı.   
 

Bakmadan Geçme