Çatalzeytin Mektubu'ndan PTT'ye Mektup

Postaya verilen gazetelerin, abonelerine ulaşmaması nedeniyle 41 yıldır yayınlanan Çatalzeytin Mektubu Gazetesi bu sorunu dile getiren bir mektup yazarak PTT Genel Müdürlüğü'ne ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na gönderdi.

Çatalzeytin Mektubu'ndan PTT'ye Mektup
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Postaya verilen gazetelerin, abonelerine ulaşmaması nedeniyle 41 yıldır yayınlanan Çatalzeytin Mektubu Gazetesi bu sorunu dile getiren bir mektup yazarak PTT Genel Müdürlüğü’ne ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na gönderdi.

Çatalzeytin Mektubu Gazetesi’nin Yayın Yönetmeni Emin Türkay Öztürk imzası ile yazılan mektupta; “41 yıldır yayınlanan gazetemizin dağıtımı tüm yerel gazeteler gibi posta ile yapılmaktadır. Posta gönderilen gazetelerimiz, abonelerimize ulaşmamakta, hizmet sürekli aksamaktadır. Gazetemizin 31 Ekim 2023 tarihli sayısının 1’inci sayfasında ‘PTT Niçin Görevini Yapmıyor?’ başlıklı haber ve 4’üncü sayfamızda Cıvıltı Köşesi’nde ‘PTT Niçin Görevini Yapmıyor?’ yazısı yayımlanmıştır. Defalarca bu sorunu, ilgili mercilere yazarak bildirdiğimiz halde bir iyileşme olmadı. PTT’den görevini yapmasını, postadaki aksaklıkların sona ermesini istiyoruz. Sadece gazete değil, tüm adi gönderilerde postada ülke çapında görev yerine gelmemektedir. PTT’nin görevini yerine getirmesin istemek en doğal hakkımızdır.  Sorunun ivedilikle çözülmesini arz ederim” ifadelerine yer verildi.

Mine Küçükaslan

Bakmadan Geçme