Cengiz Kesici'den Grup Değerlendirmesi

Hentbol Kadınlar 2. Lig Play-Off müsabakaları kura çekimi Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kura çekiminin ardından Kastamonu Esan Akü Merkez Spor Kulübü Antrenörü Cengiz Kesici açıklamalarda bulundu.

Hentbol Kadınlar 2. Lig Play-Off müsabakaları kura çekimi Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Normal sezon sonunda lider olarak Play-Off’lara yükselen Kastamonu Esan Akü Merkez Spor Kulübü, çekilen kura neticesinde C grubunda yer aldı. Rakipler ise Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü, Tekirdağ Cezaevi Spor Kulübü ve Bal Ebrar Spor Kulübü oldu.
Kastamonu Esan Akü Merkez Spor Kulübü Antrenörü Cengiz Kesici C grubunu değerlendirdi. 

Cengiz Kesici'den Grup Değerlendirmesi

‘Süreç, Sonuçtan Daha Önemli’

Kesici; “Müsabakaların henüz nerede oynanacağı açıklanmadı. Son derece zorlu ve keyifli maçlar bizleri bekliyor. Kastamonu’nun alt yapısından yetişmiş çocuklarımızla 1. Lig mücadelemizi sürdüreceğiz. Ancak daha önce de birçok kez dediğim gibi amacımız sonuçtan çok süreç. Bu süreçte öncelikli olarak Kastamonu’nun alt yapısından yetişen çocukların daha fazla maç yapmasına imkan sunmak ve gelişimlerini sağlamak için mücadele ediyoruz” dedi.

‘Şansımızı Yüksek Görüyorum’

Kesici son olarak; “Ardeşen çok az maçtı. Maç temposunu tahmin etmek güç. Tekirdağ, hentbola ara veren sporcuları bir araya getirdi. Tecrübeli bir ekip oldular. Bal Ebrar şu an grubun en zayıf takımı olarak gözüküyor. Biz ise çok maç yaptık. Genç, dinamik ve formda bir ekibiz. İyi de çalışıyoruz. Gruptan çıkmayı istiyoruz. Şansımızı yüksek görüyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme