Çevrimiçi Bildiri Sunumu Yaptılar

Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerinden Melike Elgül, Sevil Gün ve Zeynep Abdurahmanoğlu sempozyumlarda sundukları bildirilerle fakülteyi başarıyla temsil ettiler.

Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerinden Melike Elgül, Sevil Gün ve Zeynep Abdurahmanoğlu sempozyumlarda sundukları bildirilerle fakülteyi başarıyla temsil ettiler. Öğrenciler bildirilerini Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Feyza Aliustaoğlu ile birlikte hazırladılar ve sundular.

Melike Elgül, 3. Uluslararası ESEP Eğitim Bilimleri ve Etkili Uygulamalar Kongresi’nde “Öğretmen Adaylarının Hazırladığı Eğitsel Matematik Oyunlarının Analizi ve Oyunlar Hakkındaki Görüşleri” başlıklı çevrimiçi bildirinin sunumunu gerçekleştirdi.

Sevil Gün ve Zeynep Abdurahmanoğlu ise 1. Uluslararası Sinop Üniversitesi Öğrenci Sempozyumu’nda “Proje Tabanlı Öğrenmeye Uygun Etkinlik Geliştirme ve EDGA Aracılığıyla Değerlendirme” başlıklı çevrimiçi bildirileriyle yer aldılar.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar tarafından öğrencilere sempozyumlara bildirili katılımları ve Doç. Dr. Feyza Aliustaoğlu’na sempozyumlara katılım ve öğrencilere rehberliği için teşekkür belgeleri verildi. Matematik eğitimi ile ilgili güncel konuları ele alan bu çalışmalar, öğrencilerin akademik gelişimleri açısından önemli bir deneyim oldu.

Bakmadan Geçme