• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Merkez İlçe Başkanı Özcan: 'Kızılabdullah'ın Bizi Ve Milleti Hiç Anlamadığı Görülüyor'

CHP Merkez İlçe Başkanı Özcan: 'Kızılabdullah'ın Bizi Ve Milleti Hiç Anlamadığı Görülüyor'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Damla Yılmaz Özcan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Damla Yılmaz Özcan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

CHP Merkez İlçe Başkanı Damla Yılmaz Özcan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şenol Kızılabdullah’ın açıklamalarına değinerek; “Değerli Kastamonulular; kardeşlerim bu kadim şehrin güzel yürekli insanları hepinizi bu ramazan ayında içten selamlıyor saygılarımı sunuyorum. Kardeşlerim AK Parti İlçe Başkanı Şenol Kızılabdullah, Parti Meclisi Üyemiz Hikmet Erbilgin, Belediye Başkanımız Hasan Baltacı’nın açıklamalarından sonra kendi ifadesi ile ‘Olukbaşı zulüm kavşağı’ hakkında bir açıklama gerçekleştirdi. Önce hep birlikte şu soruyu soralım bu açıklamayı o karede bulunan İl Başkanı sayın Ahmet Sevgilioğlu değil de neden sayın Kızılabdullah yaptı? Acaba İl Başkanının geçmişte Kastamonu Belediyesi’nde konak maceraları vardır diye mi endişeleniyor? Acaba kendi il başkanın kalkanı mı olmak istiyor ya da sırtını sıvazlayıp sayın Kızılabdullah’ı mı konuşturuyorlar?” dedi.

‘Kızılabdullah’ın Bizi Ve Milleti Hiç Anlamadığı Görülüyor’

Açıklamalarına devam eden Özcan; “Kardeşlerim; eğer o kavşağın adı ‘zulüm kavşağı’ olmuşsa; o ismi sizin dönemizin de yapılmadığı için kazandı ve sayın Kızılabdullah ne güzel demiş zulüm kavşağı diye çünkü bu ifade iktidar anlayışınızın mirasıdır. Yalanı örgütleyen sizler bu konuda ne kadar mahir olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Belediye Başkanımız Kastamonu’muzun evladı kardeşi arkadaşı sayın Hasan Baltacı ulaşım master planı yapacağını milletimize söz vermiş ve bunun için çalışmaların başladığını kamuoyuna duyurmuştur. Kamuoyu araştırmalarından uzmanlarla çalışmaya kadar kolları sıvamıştır. Sürecin sonu sağlıklı ve güvenli ulaşım ve sarı otobüslerdir. Sayın Kızılabdullah’ın bizi ve milleti hiç anlamadığı görülüyor. Bizlerin peşinden yürümek ve taklit etmek zorunda kalan Kızılabdullah bizim yatırım programımızın seçim beyannamemiz olduğunu görmüyor. Kreşleri çocuklarımıza süt ulaştırmayı gençlerimizin sınavlara ücretsiz hazırlandığı akademi Kastamonu’yu hastalarımızın hanesi olan Ankara Derman Evi’ni şeffaflık anlayışımızı görmek istemiyor. Tüm bunları yaparken sizlerin rant için felçli bıraktığı belediye bütçesini sayın Baltacı’nın ayağa kaldırdığını hem borçları ödeyip hem hizmetlerini kararlı bir biçimde sürdürdüğünü görmek istemiyor” ifadelerini kullandı.

‘Stat Projesi Ne Oldu?’

Özcan son olarak, “Bu arada Kızılabdullah’a sormak isterim sahi Stat Projesi ne oldu? Sayın Uluay gibi stat yapılamaz mı diyor yoksa sayın Ünlü gibi stat yapılacak mı diyor? Yok ben şöyle köşede sessiz sedasız izleyeyim mi diyor? Bakanlarla poz verme yarışına girip Ankara’dan bu güzel şehre eli boş mu dönüyor? Yapılacak işlerde bizlere destek olacağını beyan eden mevkidaşıma seslenmek isterim işin ucundan tutsun Acemhanı Konağı’nı yağmayanları arsa konak takasıyla zenginleşenleri şehri yağmayanları eş dost kayırmacılığına meydan verenleri senden benden demeden gereğini yapalım. Tüm yurttaşlarımıza saygılarımı sunuyor yüreği Türkiye için atan bütün kardeşlerimi baba ocağımıza partimize davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme