CHP Taşköprü Adayını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ufuk Car için aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 

CHP Taşköprü Adayını Tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Ufuk Car’ın Taşköprü Belediye Başkanlığını kazanması durumunda büyükşehir belediyeleri marifetiyle ilçeye kreş ve çocuk etkinlik merkezi kazandıracaklarını söyledi. CHP PM Adayı Hikmet Erbilgin; “Dönemim SHP Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Arslan 2009 yılında Demokrat Parti’den Taşköprü Belediye Başkanı seçildi. O dönem yaptığı açıklamada ‘Ben seçildiğimde benim arkamda kim durduysa, ömrüm hangi partide geçtiyse geriye döneceğim’ demişti. İşte aslında o gün sizi aldatmaya başladı. O belediye başkanı oldu. O gün kendisine emek veren, oy veren, peşinde koşan kim varsa ortada bırak Tayyip Erdoğan’ın kucağına koştu. Bizim insanımız naiftir, alçak gönüllüdür, mütevazidir. Çok uzun zaman bizim oğlan muamelesi yapıldı. Ama o dönüp bir kez bile milletine, insanlarına hizmet etmeyi değil kendi çıkarına yönelik işler yapmayı tercih etti. Ara ara bizim arkadaşlarımız 2019 seçimlerine kadar ona eski sosyal demokrat muamelesi yaptı. Halbuki siyaset eski sosyal demokratı aramak değildir. Yeniyi bulmaktır. İşte yeni sosyal demokrat şimdi burada aramızda Ufuk Car, bizim evladımız, arkadaşımız ve kardeşimiz. Uzun zamandır Taşköprü’de yerel seçimler söz konusu olduğunda AKP ve MHP arasında bilek güreşi varmış gibi düşünülür” dedi.

‘Belediyecilik Eğer Cumhur İttifakı’nın Elindeyse Yandaş Siyaseti Vardır’

Açıklamalarına devam eden Erbilgin; “AKP ve MHP’nin yönettiği dahası var ama ben 3 tanesini saymak istiyorum. Azdavay, Taşköprü ve Kastamonu’da belediye başkanları Cumhuriyet Halk Partisi’nin namuslu, dürüst, kararlı ve mert siyasetinden dolayı aday gösterilmediler veya aday bile olamadılar. Kastamonu’da ve Taşköprü’de belediyecilik eğer Cumhur İttifakı’nın elindeyse yandaş siyaseti vardır. Bunu defalarca deneyimledik, defalarca test ettik. Eğer yandaş siyaseti varsa bu arsa Taşköprü’de de olsa Kastamonu’da da olsa gözünün yaşına bakmaz satarlar. Bu arsa benim milletime yarar mı diye düşünmez yandaşlarının ceplerini doldurmaya devam ederler. Eğer Cumhur İttifakı belediyeciliği varsa orada eş ve dost siyaseti vardır. Kendi öz çocuklarını belediye işlerine alırlarken bu memleketin evlatlarına dönüp bakmazlar” ifadelerini kullandı. 

‘CHP’nin Yönettiği Belediyelerde İse Milletin Yüzü Güler’

CHP belediyelerinin milletin yüzünü güldürdüğünü söyleyen Erbilgin; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönettiği belediyelerde ise milletin yüzü güler. Eğer o ilçede bir mülk varsa sadece Cumhuriyet Halk Partisi doğru belediyecilik yaptığı için değerlenir. Kadınlar, anneler çocukları için dertlenmez. Kapısına kadar sütü gelir. Anneler rahatlıkla toplu taşıma araçlarından küçük bebeği varsa bedava yararlanır. Yaşlılar dertlenmez. Ona uzanacak el Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Geceleri kadınlar karanlık sokaklardan korkmaz. Oralar ışıl ışıl aydınlıktır. Onun için Taşköprü’de hakikatli bir Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine ihtiyaç var. Taşköprü’nün Ufuk Car’a ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

‘Bu Seçim Taşköprü’yü Ufuk Car’a Teslim Etme Seçimidir’

Taşköprü için kreş sözü veren Erbilgin; “Taşköprü Belediyesi’nin bütçesine hiç dokunmadan bir kreş sözü veriyorum. Büyükşehir belediyelerimizde birine yaptıracağız. Yetmez arkadaşlar bu memleketin çocukları, evlatları için bir çocuk etkinlik merkezini yapmanın sözünü genel başkanımız adına veriyorum. Değerli arkadaşlar yerel seçimler bir ahlak ve vicdan seçimidir. Onun için vereceğimiz karar Taşköprü’yü hokracılarla, pudracılara teslim etmeme seçimidir. Bu seçim Taşköprü’yü dürüst, vicdanlı, namuslu, çalışkan, ehil, becerikli bir ele Ufuk Car’a teslim etme seçimidir. Görevimiz sadece Ufuk Car’a oy vermek değildir. Ufuk Car ve başkanımızla el ele verip çalışmaktır. Bu toplantıdan sonra bulunduğunuz mahallede, bulunduğunuz apartmanda ve iş yerinde bu seçimin bir vicdan ve ahlak seçimi olduğunu anlatmanız gerekiyor. Bu eşiği geçebilirsek kadınlarımızın daha güvenli ve huzurlu olduğu, çocuklarımızın daha mutlu olduğu ve Taşköprü’nün ayağa kalktığı bir sürecin başlayacağını anlatmamız gerekiyor. Seçim döneminde iktidar partileri vaatlerde bulunurlar. İlçe eğer merkezi iktidarın elinde olursa hizmetler gelir diye anlatırlar. Aynı sözü sayın Doğan Ünlü kendi ilçesi Küre içinde vermişti. ‘Bize emanet edin Küre’yi uçuralım’ demişti. Eğer gidip geleniniz varsa göreceksiniz ki Küre yokluk içerisinde. İktidarın eli değmemiş. Aynı şeyi Kastamonu’da da yaptılar. ‘Kastamonu’yu bize verin. İktidarın desteği olsun uçuralım’ dediler. Uçanlar pudra şekerciler oldu. Tahsin Babaş’ın etrafındakiler oldu” dedi.

‘Taşköprü’nün Makus Tarihini Yeneceğiz’

Erbilgin son olarak; “İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin bütçesi 15-20 bakanlığın toplam bütçesinden daha fazla. Eğer burada bir el olacaksa, eğer burada bir destek olacaksa İzmir, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinden olacak. Bizim siyasetimiz açısından hangi partide olduğu önemli değildir. Orada yaşayan yurttaşların mutluluğu önemlidir. Taşköprü Belediyesi’ne İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bir otobüs tahsis ettik. Yürekli olup o otobüsü alamadılar. İşte burada Ufuk Car olursa, sadece o otobüs değil, her ne yapmak istiyorsa destek olacağız. Allah nasip ederse Hasan Baltacı’da milletin evladı, arkadaşı, kardeşi Kastamonu’da insanların vicdanına ulaşmış, sevgilisi olmuş bir adayımız.  Oda orayı kazandığında el ele, omuz omuza Taşköprü’nün yerel yönetimler anlamında ki makus tarihini yeneceğiz” şeklinde konuştu.

‘Kastamonu’yu Yeniden Ayağa Dikmeye Hazırız’

CHP Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ufuk Car için düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, ‘Tahsin Başkan Yapar’ sloganını da gönderme de bulunarak “Biz Tahsin Başbaş’ın 5 yıllık görev süresi boyunca neler yaptığını, ne fırıldaklar döndürdüğünü çok iyi biliyoruz. Üzülerek söylüyorum ki; Taşköprü’de olduğu gibi Kastamonu’da da denenmiş, başaramamış ve halkın vicdanında mahkum edilmiş bir adayı ‘umut’ olarak pazarlamaya ‘Tahsin Babaş Yapar’ diyerek Kastamonuluları kandırmaya çalışıyorlar.  Biz Tahsin Babaş’ın 5 yıllık görev süresi boyunca neler yaptığını, ne fırıldaklar döndürdüğünü çok iyi biliyoruz. Biz Tahsin Babaş’ın ‘kentsel dönüşüm yapıyorum’ diyerek 3 katı 15 kat yaptığı Kuzeykent’i ve bu sayede nasıl zenginleştiğini çok iyi biliyoruz. Biz Tahsin Babaş döneminde rant uğruna altyapısı tamamlanmadan imara açılan ve her yağmur yağdığında sokakları ırmağa dönen Tosya yolunda vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti çok iyi biliyoruz.  Biz Tahsin Babaş’ın hiçbir vasfı olmamasına rağmen kaynakçı olarak girdiği belediyede 3-4 yıl içinde Kültür Müdürü yaptığı pudra şekercileri ve onların memleketimize yaptığı kötülüğü çok iyi biliyoruz, unutmuyoruz. Biz Tahsin Babaş’ın 5 yıllık görev süresinin sonunda arkasında bıraktığı enkazı çok iyi biliyoruz. Bu enkazı kaldırmaya, Kastamonu’yu yeniden ayağa dikmeye hazırız, kararlıyız” dedi.

‘Umut Denenip Yanılmışlarda Değildir’

Taşköprü için umudun denenip yanlışmışlar da olmadığına değinen Karabacak, “İlk döneminden sonra aday gösterilmeyen belediye başkanlarıyla, Kastamonuluların, Taşköprülülerin, Tosyalıların ‘artık yeter’ diyerek gönderdiği, sandıkta ağır mağlubiyetler yaşayan ve halka umut olarak pazarlanmaya çalışılan ‘eski’ belediye başkanları ile karşı karşıyayız. Bir belediye başkanı ilk döneminden sonra aday gösterilmemiş veya bir dönem daha milletin rızasını almak için sandığa başvurmasına rağmen seçilememişse orada bir başarısızlık, bir basiretsizlik var demektir.  Bir belediye başkanı ikinci dönem için yeniden göreve talip olma cesareti gösterememişse orada halkın vicdanını yaralayan bir iş var demektir. Mesela sırf Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Taşköprülü hemşerilerimiz faydalansın, yararlansın diye gönderdiği otobüsü genel merkezinin talimatıyla geri gönderecek kadar korkaktır. Önceliği Taşköprü değildir, Taşköprülüler değildir. Temsil ettikleri anlayış budur, bu anlayışa yeniden Taşköprü’yü teslim etmek hata olur. Taşköprü’ye yazık olur. Bir tarafta hal böyleyken yapışık ikizinde de durum farklı değildir. Şimdi AKP, halkın ‘hayır’ dediğini yeniden aday gösteriyorsa Kastamonuluları, Taşköprülüleri, Tosyalıları önemsemiyor, dikkate almıyor; belediyeleri halkının çıkarları doğrultusunda yönetme iddiası ortaya koymuyor demektir. O nedenle Taşköprü için çare denenip yanılmışlarda değildir. Taşköprü için umut Taşköprülüleri düşünmeyenlerde değildir.  Taşköprü için çarede, umutta buradadır, Ufuk Başkanımda ve ekibindedir. İş hayatı boyunca bu memlekette hemen hemen her vatandaşımıza dokunan işlere imza atan, yöneticilik tecrübesi ve çalışkanlığıyla bu memleketi hak ettiği hizmetlere kavuşturacak olan Ufuk başkanımdır, onun dinamik ekibidir. Biz el ele verip, Taşköprü’ye hak ettiği hizmeti getireceğiz. Biz üç kuruş için bu şehrin arsalarını peşkeş çekmeyeceğiz. Biz çalışacağız ve bu şehrin sorunlarını çözeceğiz. Biz istiyoruz ki halkın çocukları işsizlikten kırılırken, birileri kendi çocuklarını belediyelerde işe alınmasın” şeklinde konuştu.

‘Onlar, Seçim Kazandıkça Taşköprü’yü Çantada Keklik Gördüler’

Dilek İlke Karabacak son olarak; “Biz yönetirsek; Taşköprü’nün kaynakları belediye başkanın eşine, dostuna, akrabasına değil Taşköprü’nün çocuklarına, gençlerine, kadınlarına iş olur, aş olur. Biz yönetirsek Taşköprülüler bu ilçenin zenginliğinden hak ettikleri payı alırlar. Şunu iyi bilin: Biz, bir avuç insanın zenginleştiği geriye kalanın her geçen gün yoksullaştığı, mutsuz, umutsuz olduğu bir Taşköprü’ye razı değiliz. İsteriz ki bu güzel memleketin çocukları burada huzurla, güvenle büyüsünler, mutlu olsunlar. Taşköprü’nün kadınları, anneleri mutlu, huzurlu olsunlar. Biz, bu şehirde yaşayan herkesin mutlu ve huzurlu olacağı bir gelecek isteriz. Elbette, hemşerilerimizin tercihleri başımızın tacıdır. Taşköprülüler uzun yıllardır AKP ve MHP’ye şans verdi. AKP ve MHP belediyeciliğini denedi; ama tekrar üzülerek ifade ediyorum ki karşılığını alamadılar. Çünkü onlar, seçim kazandıkça Taşköprü’yü çantada keklik gördüler. Taşköprülü hemşerilerimizin oylarını çantada keklik gördüler. Bu şehirde yaşayan binlerce insanı değil bir avuç insanı tercih ettiler. Ama bugün görüyor ve inanıyorum ki Taşköprülü hemşerilerim hep birlikte daha eşit, daha adil, daha güzel bir gelecek için yeni bir yola çıkmaya hazır. Ufuk Car Başkanımla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine bir şans vermeye; Taşköprü’yü hep birlikte yönetmeye hazırlar. Ufuk Car Başkanımla birlikte daha eşit, daha adil, daha güzel bir Taşköprü’yü el birliğiyle inşa etmeye hazırlar” ifadelerini kullandı. 

‘Gençlerimiz Taşköprü Dışında İş Aramak Zorunda Kalmayacak’

Başarının katılımcı belediyecilik anlayışı ile geleceğine inandıklarını söyleyen (CHP) Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ufuk Car; “Hemşerilerimizi projelerimizin her aşamasında sürekli dahil edecek, fikirlerini alacak, bu fikirleri harmanlayacak analiz ederek uygulama sağlayacağız. Her şeyi bilen değil herkesi dinleyen bir Belediye Başkanı ve belediye meclis grubunu oluşturacağız.  Tüm dünyada belediyecilik yeni boyutlar kazanmakta sosyal belediyecilik diğer bütün hizmet başlıklarının önüne geçmektedir. Dünyadaki bu trendi gözden kaçıramayız. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Taşköprü’de vererek geleceğimize yön verecek, bugünümüzü planlayacağız. İstihdamı arttıran belediyecilik uygulamalarını hayata geçireceğiz. Böylece gençlerimiz Taşköprü dışında iş aramak zorunda kalmayacak. Şehrimize yapılacak kalıcı yatırımlar için iş insanlarını teşvik edecek, desteklerimizi esirgemeyecek büyükşehir belediyelerimiz dahil olmak üzere tüm dinamikleri aktif hale geçirmek için hiç bıkmadan usanmadan çalışacağız. Turizmi gelir getiren bir seviyeye çıkaracağız. Taşköprü’müzün tanıtımına katkı vermek üzere sosyal hayatımızı canlı tutacak etkinlikleri kurgulayıp hayata geçireceğiz turizmi körükleyen festivalleri şehrimizin karakteri haline dönüştüreceğiz. Alternatif turizm olanaklarımızı gün yüzüne çıkararak pazarlayacak yerel ulusal ve uluslararası organizasyonlarla Taşköprü’müzün tanıtımını etkin bir şekilde yapacağız. Pompeipolis antik kentimizin ören yeri olarak nitelik kazanması uğrunda yılmadan bıkmadan usanmadan çalışacağız. İlçemizin sportif olanaklarını kültür ve sanat hayatını yeni tesisler ve faydalı etkinliklerle güçlendireceğiz. Gelir getirici aktiviteler olarak organik ürün üretimini özendirecek uygulamalar yapacağız. Hafta sonu bir organik pazarı kurulmasını teşvik edecek, hobi bahçeleri oluşturacağız. Çocuklarımızı toprakla ağaçla ve doğayla iç içe büyümesi için tüm olanaklarımızı seferber edeceğiz. Ata tohumu uygulamalarını ve seracılığı destekleyeceğiz. Şehrimizin çeperlerini yeşil bir dünyaya dönüştüreceğiz. El sanatlarını gün yüzüne çıkaracağız. Kadınlarımızı aktif bir şekilde çalışma hayatına dahil edeceğiz. Bireysel çalışmaların kooperatifler eliyle pazarlanması için e ticaret dahil olmak üzere organize birimlerle temaslar kurulmasına vesile olacağız. Can suyu kredisi alarak mikro kredi olanaklarını hayata geçireceğiz. Taşköprü’ de yaşayan yoksulumuzu ihtiyaç sahibini işsizimizi garibanımızı yolcumuzu öğrencilerimizi çocuklarımızı aç ve açıkta bırakmayacağız. Çalışan annelerin ve babaların güzü arkada kalmayacak.  Çocuklarının bakımını üstlenecek gündüz bakım evleri oluşturacağız. Sağlıklı nesiller oluşturmaya yönelik olarak anne adaylarının düzenli doktor kontrolünden geçmesine aracı olacak, süt mama ve bez desteği sağlayacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” sözlerini rehber edinerek engelli vatandaşlarımızın hastalarımızın yoksulumuzun yetimlerimizin yanında olacak, sağlıkta olduğu gibi hastalıkta cenazede düğünde bayramda hep birlikte olacağız” şeklinde konuştu. 

‘Taşköprü Marketi Kuracağız’

Yapacakları çalışmaları sıralayan Car; “İçinde bulunduğumuz ekonomik koşulların bizlere zor günler yaşattığı mevcut ortamda olumsuz koşulları bertaraf edebilmek için yardımlaşmaya birlik olmaya güçlerimizi birleştirmeye ihtiyacımız var. Kültürümüzde inancımızda var olan yaşatmak için alan elin veren eli görmediği bir dayanışma köprüsünü oluşturmak zorundayız. Bu sebeple dünyada uzun yıllardır varlığını sürdüren gıda bankacılığı sisteminin bölgemizdeki ilk örneği olacak olan Taşköprü marketi kuracağız. Bu vesileyle yoksullukla mücadele edeceğiz. Bu umut ışığını hep birlikte yakacak hiç durmayacağız. Belediyemize ait bir binayı kadınlarımız için kafeteryaya dönüştüreceğiz. Bir sanat sokağı oluşturacağız kültür merkezimizi adına yakışır şekilde aktif hale getireceğiz. Kuracağımız Taşköprü Eğitim Kooperatifi vasıtasıyla kültür merkezimizde ücretsiz atölyeler açacağız. Bizim belediyeyi devraldığımızdan itibaren Taşköprü’müzde doğacak her çocuk 3 yaşında kreşe başlayacak. İlkokul ortaokul ve lisede belediyemizin ücretsiz yabancı dil kurslarından faydalanacaktır. En az bir yabancı dil öğrenmiş olarak kültür ve sanat ile iç içe yeteneğine göre bir enstrüman çalan veya resim yapan birey olarak hayatını yön verecektir. Ayrıca 8 ve 12 sınıf öğrencilerimize ücretsiz sınavlara hazırlık kursları açacağız. Böylelikle atanamayan branş öğretmenlerimize de istihdam sağlamış olacağız. Bizim devralacağımız belediyemizde her çocuk bir spor dalıyla uğraşacak bu vesileyle amatör spor dalları da desteklenmiş olacaktır. Yani devralacağımız belediyede yeni doğan bir çocuk en az bir yabancı dil bilen en az bir sanat veya spor dalıyla uğraşan genç olarak üniversiteye gitme şansına sahip olacaktır. Kütüphane sayısı artırılacak ücretsiz internet kullanımı genişletecektir. Sınav sonunda derece alan öğrencilerimizi teşvik amacıyla ödüllendireceğiz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin okul ihtiyaçlarını karşılayacak şehirlerimizin geleceği olan gençlerimizin yanında olarak, burs imkanlarını gönüllülük esasıyla sayıca arttıracağız” ifadelerini kullandı. 

‘İlçemizde Sarımsak Kokusundan Başka Bir Koku Hissetmeyeceksiniz’

Diğer projelerinden de bahseden Car; “Taşköprü’müzün trafik sorununu mutlaka çözüme kavuşturacağız. İmara uygun olmayan alanlar ile özel önlem gerektiren alanlarda yapılaşmaya izin vermeyecek hem bu vesileyle hemşerilerimizin can ve mal güvenliklerini teminat altına alacağız. Taşköprü’nün inşası sırasında kanserojen özelliği bilinmeyen ve asbestsiz malzemeyle değiştirilmeyen içme suyu borularıyla evlerin bağlantısını sağlayan tali su borularındaki asbestten kaynaklı akciğer kanser riskini ortadan kaldırma konusundaki girişimlerimizi planlayıp çözüme kavuşması için olağanüstü çaba sarf edeceğiz. Kentimizin daha bakımlı daha yaşanabilir olması için bakım ve temizliğe özel hassasiyet göstereceğiz. İlçemizde sarımsak kokusundan başka bir koku hissetmeyeceksiniz. Tema parklar yürüyüş ve dinlenme mekanları ışıklı görsel alanlar ile yürüme mesafesinde mesire alanları yapacağız. Ağaçlandırılmış düzgün peyzajı ile yemyeşil bir Taşköprü aydınlatma sorunu çözmüş bir yaşam merkezi oluşturacağız. Daha temiz sağlıklı bir Taşköprü için kapalı çöp konteynırı uygulamasına başlayarak yaygınlaştıracağız. Geri dönüşümü sistemli ve daha organize bir şekilde uygulamaya sokacağız. Güzel evim güzel kentim kampanyasıyla binalarımızın dış cephelerinin güzelleştirilmesi konusunu organize ederek yeni bir taş köprü görüntüsü için çalışmalar başlatacağız” ifadelerini kullandı. 

‘Yaban Hayatını Ve Eko Sistemi Koruyucu Tedbirler Üreteceğiz’

Ufuk Car son olarak; “Sokak hayvanlarını canlıya verilen şefkatini esirgemeyen hassasiyetle bakım ve korumaya alacağız. Veteriner hekimler kontrolünde uygulamalarımızı hayata geçireceğiz. Yaban hayatını ve eko sistemi koruyucu tedbirler üreteceğiz ve daha sayamadığımız şimdilik sadece bizlerin bildiği ama sizlerle buluşmaya can atan yüksek katma değerli projelerimizi siz değerli hemşerilerimizle seçim süreci içerisinde bilahere paylaşacağız. Sosyal medyalarımız aracılığıyla paylaştığımız yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yaşadığımız şehrin yüzünü görüntüsünü manzarasını değiştirmeliyiz ki insanımızın makus talihi de değiştirilsin zira iyi yollar temiz çevre sağlıklı şehir medeniyet demektir. Mutluluğun resmidir. Tüm bu ve benzeri hizmetleri sadece seçilmiş de olsa bir belediye Başkanı ve yeteri kadar belediye meclis üyesinin insafına bırakmadan katılımcı belediyecilik anlayışımız gereği mahallelerimizde esnaflarımızın yer aldığı komiteler ile bu zamana kadar faal hale getirilmemiş olan kent konseyinde tartışmadan hemşerilerimizin görüş ve önerilerini almadan gerçekleştiremeyeceğiz. Hizmetimize karar verirken gerçekleştirilme önceliklerini belirleme ve memnuniyet ölçümü değerlendirmelerine dikkat edeceğiz. Katılımcı belediyeciliğin esasları çerçevesinde hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerini önceleyen tüm bu heyecan verici yenilikçi değişim gerektiren belediyeciliği hayata geçirmek için ihtiyacımız olan tek şey siz kıymetli hemşerilerimizin destekleri olacaktır. Bizler yanlış politikalarla, aciz, yardıma muhtaç bir halk topluluğu oluşturup istismar eden değil, mağdur etmemek için gövdesini ortaya koyan insanlarız. Bu sebeple sizlere üreterek kendi yağında kavurmanın ötesine geçmiş bir belediyecilik taahhüt ediyoruz. Gelin bu hikayede sizin de imzanız olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere çok güze bir mirası var. Ulu Önderimiz diyor ki “Bize güvenin bizi destekleyin çünkü biz söylediklerini yapanlardanız.’ Şu göğüs kafesimi genişten umudum var oldukça güzel günlere olan inancım hiç bitmeyecek. Taşköprü’müz emin ellerde olacak” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar 1
Hasan 16 Şubat 2024 09:53

Sayın erbil bu memlekete kim olursa olsun kim bir çivi çaktıysa allah razı olsun hüseyin aslan bu memleketin evladıdır ve iki dönem belediye başkanlıpı yaptı ve taş köprüye yaptıgını herkes görüye hasan altında başkanlık yaptı oda başka partilerden geldi bu siyaset en azından sizin gibi aynı yerde çskılıp kalöadılsr hizmet ettiler anca konuşursun böyle Taşköprü bilir işini boşa ona buna saldırma işine bak

Bakmadan Geçme