CHP ve AK Parti arasında pankart atışması

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel arasında pankart atışması yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel arasında pankart atışması yaşandı.

"BELEDİYE İTFAİYE ARACIYLA..."

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Milletvekilimiz Hasan Baltacı ve adaylarımız Devrekanili yurttaşlarımız ile buluşmak üzere ilçemize gittiler. Kimileri belediye itfaiye aracı ile bu işlerle meşguldü. Biz kendimizi milletimize teslim etmişiz. Bu memleketin evlatlarıyız.
Bu; iş ve nezaket bilmezleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Sana Söz Kastamonu’yu değerli kılacak, ayağa kaldıracağız."

"RAHATSIZ OLMUŞ, ŞAŞIRMADIK"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in paylaşımını alıntılayan AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "CHP'nin İl Başkanı Hikmet Erbilgin Devrekani İlçesine asılmış olan 'Selahattin Demirtaş Teröristtir' yazısından rahatsız olmuş. Şaşırdık mı? Hayır..."

 

 

Bakmadan Geçme