Cide'de 19 Mayıs kutlamaları başladı

Kastamonu Cide'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bisiklet yarışması ve sancak koşusu düzenlendi. 

Cide'de 19 Mayıs kutlamaları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide Kaymakamlığı koordinasyonunda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce düzenlenen programa; Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Gençlik ve Spor Müdürü Veysel Gezergün, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uğur, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cide Kaymakamı Tuncay Karataş ve Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu bisiklet yarışmasına katılım sağlayarak gençlerle pedal çevirdi. Daha sonrasında düzenlenen Sancak Koşusu’nda, gençlerin sırasıyla ellerinde taşıyarak getirdiği Şanlı Türk Bayrağımız belediye meydanında protokol tarafından karşılandı. 

“HERKESE BİSİKLET BİNMEYİ TAVSİYE EDİYORUZ”

Bisiklet yarışına bizzat katılan Kaymakam Karataş; “Çok güzel ve keyifliydi. 19 Mayıs Haftası Etkinlikleri kapsamında gençlerimize örnek olmak için bu yarışları düzenledik. Bisiklet binmek çok güzel bir aktivite olmakla birlikte gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine herkese bisiklet binmeyi tavsiye ediyoruz. Bizleri de inşallah sürekli bisiklete binerken göreceksiniz. Katılım sağlayan tüm gençlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu ise; “Vatandaşlarımızın alkışları ile eşlik ettiği koşuda emeği geçen tüm gençlerimize ve yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme