Çok Paydaşlı Platform Toplantısı yapıldı

Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında Kastamonu İli Çok Paydaşlı Platform (ÇPP) Toplantısı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Çok Paydaşlı Platform Toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya; Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, İl Müdür Yardımcıları Mücahit Temur ve Özcan Gazioğlu, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Cumhur Hakkı Güllü, KDAKP İl Koordinatörü Ziraat Yüksek Mühendisi Cihat Sipahi, KDAKP İPYB personelleri Ziraat Yüksek Mühendisi Şükrü Kaynaş, Ziraat Mühendisi Halit Özgür İhtiyar, UNDP Saha Mühendisi İsmail Borak ve UNDP İ&D Asistanı Serkan Mert ile Kastamonu İli Çok Paydaşlı Platformu Temsilciler Meclisi üyeleri katıldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ 

Toplantının açılışında konuşan İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu Çok Paydaşlı Platformun önemine değinerek Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

ÇPP koordinatörü ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur ise Çok Paydaşlı Platform tarafından yapılan çalışmalara değinerek platform tarafından yapılacak faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı. 

Toplantıda ÇPP Yürütme Grubu ve alt komiteler için üye seçimleri gerçekleştirildi. Daha sonra KDAKP İl Koordinatörü Cihat Sipahi tarafından katılımcılara, ÇPP'nin yapısı, çalışma usulleri, sorumlukları ile KDAKP kapsamında ilimizde 2022 yılında yürütülen faaliyetler ve 2023 yılı çalışmaları hakkında ayrıntılı bir sunum yapıldı.

Bakmadan Geçme