ÇYDD'den Tiyatro Etkinliği

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Şubesi'nin düzenlediği 'Ben Türkan Saylan' adlı tiyatro oyunu, Kuzeykent Belediye Başkanlığı Nikah ve Konferans Salonu'nda yarın saat 20.30'da sahnelenecek.

Hekim, akademisyen, yazar, eğitimci, aydınlanma ve çağdaşlık kahramanı ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan, çocukluğundan itibaren yaşamının ele alındığı tiyatro oyunu ile Kastamonulu tiyatro severler buluşacak. 

Cengiz Toraman’ın yönettiği, oyuncu Şenay Gürler’in benzersiz performansı ile Türkan Saylan’ın hayatının seyirciye tüm duygusallığı ve içtenliği ile aktarılacak oyun yaklaşık 70 dakika sürecek. Oyunda Saylan’ın sağlık ve eğitim alanında yaptığı çalışmalar ile kendi hayatından bölümler yer alacak. 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Şube Başkanı Emin Arık, “Ben Türkan Saylan adlı tiyatro oyunu, Kuzeykent Belediye Başkanlığı Nikah ve Konferans Salonu’nda 17 Mayıs 2024 Cuma Günü sahne alacak. Sahnelenecek olan tiyatro oyunu davetiyeleri Kastamonu Merkez’de Koza Kitabevi ve Kuzeykent Mahallesi’nde Özkan Kitapevi’nden temin edilebilecek. Tüm tiyatro severleri ‘Ben Türkan Saylan’ adlı tiyatro oyununa bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme