Daday'da Nevruz Bayramı Kutlandı

Nevruz Bayramı ve 21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü-Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Daday Şehit Ümit demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa katıldı.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Orman Haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde okullar arasında çeşitli konularda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ayşegül Yıldırım, Orman İşletme Müdürü Muhammet Ali Keleş ve kurum amirleri tarafından ödülleri verildi.

Program Orman Haftası ve Nevruz Bayramı kapsamında yapılan etkinliklerin ardından Kaymakam Ayşegül Yıldırım, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, kurum amirleri ve öğrenciler okul bahçesinde yakılan Nevruz Ateşi etrafında demir dövülmesi ile devam etti. 

Program sonunda Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda İşletme Müdürü Muhammet Ali Keleş tarafından hazırlanan Dünya Ormancılık Haftası ve ormancılık faaliyetleri ile ilgili sunumuyla son buldu.

Bakmadan Geçme