Depremzede öğrenciler Kastamonu'yu gezdi

Depremlerden etkilenen 11 ildeki depremzede öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projeler çerçevesinde, Şanlıurfa'dan Kastamonu'ya gelen öğrenciler, Horma Kanyonu'nu ve Ilıca Şelalesi'ni gezdi.

Depremzede öğrenciler Kastamonu'yu gezdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ildeki depremzede öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Kardeş Okul” ve “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projeleri çerçevesinde Şanlıurfa'dan Kastamonu'ya gelen öğrenciler, Horma Kanyonu’nu ve Ilıca Şelalesi’ni gezdi. 

Tosya Kız İmam Hatip Lisesi ile eşleştirilen Şanlıurfa Akabe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilimizi ziyaret etti. Kente gelen öğrenciler, Tosya Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle birlikte Pınarbaşı’nda yer alan Horma Kanyonu’nu gezdi. 3 kilometre uzunluğundaki Horma Kanyonu’ndan yürüyüş parkurundan yürüyen öğrenciler, Ilıca Şelalesi’ni ulaştı. Ilıca Şelalesi’nde bir süre dinlenen öğrenciler, ilimizin doğal güzellikleri karşısında hayran kaldıklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme