Derdiyok, Şenpazar'da İncelemelerde Bulundu

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberindeki heyet Şenpazar İlçe Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Şenpazar 38 nolu Aile Sağlığı Merkezinde ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.

Ziyarete eşlik eden Şenpazar İlçe Devlet hastanesi Başhekimi ve TSM Başkan V. Uzm. Dr. Muhammet Ertürk, Şenpazar İlçe Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Nazan Gedik, Aile Hekimi Uzmanı Hakan Şimşek, Diş Tabibi Yiğithan Mert, Pratisyen Hekim Ahmet Furkan Ayanoğlu, Aile Hekimi Dr. İsmet Çelik ve Aile Hekimi Dr. Naci Gültekin nezaretinde; Çağdaş Derdiyok ilçede görev yapan tüm sağlık personellerimiz ile de görüşerek; Şenpazar’da sunulan sağlık hizmetleri konusunda istişarelerde bulundu.

Yapılan değerlendirmeler neticesinde; Şenpazar İlçe Devlet Hastanesi için, saha tespit çalışmaları yapıldı, planlanan projeler için yapılan saha tespit çalışması kapsamında; hastane bünyesinde diyaliz servisi oluşturulması, hastane çatı örtüsünün yenilenmesi, hastane dış cephe sıva ve boyasının yenilenmesi, acil giriş ve sedye rampası üzerinin projelendirilerek örtülmesi, bina eteklerine andezit kaplama yapılması, engelli bireylerin erişimi için platform asansör yapılması, uygun olmayan acil giriş kapılarının tadilatı, kar tutucu, yağmur oluk ve inişlerinin yenilenmesi, hastane laboratuvarı için kullanılan cihazlara uygun olarak yeterli miktarda tezgah yapılması için gerekli düzenlemelere göre en kısa sürede hayata geçirilmesi hazırlıkları yapılıp, ihale sürecine başlangıcı yapıldı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme