Devrekani OSB'de 29 Yatırımcıya Hibe Müjdesi

Devrekani Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi'nde Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB'de yer tahsisi yapılan 29 yatırımcı, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın destek programı kapsamında yüzde 50 hibe almaya hak kazandı.

Devrekani Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde yer tahsisi yapılan 29 yatırımcı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yüzde 50 hibe desteği almaya hak kazandı. Bu kapsamda yetiştiricilere ödenecek toplam 290 milyon TL destek ödenecek.

Bölge, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın talimatları doğrultusunda; Bakan Danışmanı Ali Bayraktar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şenol Kızılabdullah ve Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç tarafından ziyaret edilerek yerinde incelendi.

Ziyarette yatırım süreci, altyapı durumu ve hibe almaya hak kazanan işletmeler hakkında detaylı bilgiler alındı. Bu gelişme, Devrekani’nin tarım ve hayvancılıktaki potansiyelini daha da güçlendirecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. İlçeye katma değer sağlayacak yatırımların, bölge istihdamına da önemli katkılar sunması bekleniyor.

Devrekani OSB'de 29 Yatırımcıya Hibe Müjdesi

Devrekani OSB'de 29 Yatırımcıya Hibe Müjdesi

Bakmadan Geçme