DEVSİYAD, Devrekâni Kaymakamı Umut Pazarcı İle Tanıştı
Devrekâni'ye yeni atanan ve görevine başlayan Kaymakam Umut Pazarcı ile Kebeci Restaurant Salonu'nda düzenlenen toplantıda Devrekâni Sanayici İş Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEVSİYAD) Başkanı Yönetimi ve Üyeleri ile tanıştı.
Devrekâni’ye yeni atanan ve görevine başlayan Kaymakam Umut Pazarcı ile Kebeci Restaurant Salonu’nda düzenlenen toplantıda Devrekâni Sanayici İş Adamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEVSİYAD) Başkanı Yönetimi ve Üyeleri ile tanıştı.
DEVSİYAD Başkanı Erdem Mütevelli; “Devrekâni İlçemize yeni atanan İlçe Kaymakamımız Umut Pazarcı ile düzenlediğimiz toplantı da bir araya gelerek yönetim kurulu ve üyelerimiz ile tanışarak görevinde başarılar diledik, hayırlı olması dileğinde bulunduk. Ayrıca DEVSİYAD ile ilgili yaptığımız çalışmalar hakkında da bilgi verdik. Faydalı ve verimli bir toplantı oldu. Toplantımıza katılan başta Kaymakamımız Umut Pazarcı olmak üzere tüm katılımcılarımıza da derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Umut Pazarcı’da, “DEVSİYAD Başkan, Yönetim ve Üyeleri ile tanışmaktan dolayı memnun oldum. İnşallah İlçemiz Devrekâni için güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız. Tanışma ve bilgilendirme toplantısını düzenleyenleri de kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen toplantıya, Devrekâni Kaymakamı Umut Pazarcı, Türk Kızılay Şube Başkanı Sabit Tavil, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Tarık Altıkulaç, DEVSİYAD Başkanı Erdem Mütevelli, S.S. 18. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mehmet Altıkuçaloğlu, önceki dönem İl Genel Sekreteri Zafer Karahasan, önceki dönem AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya ve diğer üyeler ile davetliler katıldı.