Din Öğretimi İl Çalıştayı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayelerinde, Din eğitim ve öğretim hizmetlerinin etkin yürütülmesine yönelik çalışmalar kapsamında Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi İl Çalıştayı düzenlendi.

Din Öğretimi İl Çalıştayı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda gerçekleştirilen çalıştaya, İlahiyat Fakültesi Dekanı Mehmet Atalan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Şube Müdürleri Mehmet Sait Aydın, Halil İbrahim Kara, Gürsel Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, akademisyenler, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Okul Müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

‘Yeni Yaklaşımlar Geliştirmek İçin Bir Fırsat Olacaktır’

Çalıştayın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Türkiye Yüzyılı'nda çalıştayımız, din öğretimindeki yenilikleri ve gelişmeleri tartışmak, din öğretiminde, yeni ufuklar, yeni fikirler ve yeni yaklaşımlar geliştirmek için bir fırsat olacaktır. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalıştayımızın başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çalıştayda katılımcılar tarafından ayrı ayrı masalarda grup çalışmaları yapıldı, her çalışma rapor haline getirildi. Üç farklı oturumda gerçekleştirilen çalıştayın sonuç bildirgesi okundu. Çalıştaya katkı sunan misafirlere katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından çalıştay sonlandırıldı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme