'Diyalekt' İngilizce öğrenmeyi kolaylaştıracak

Her yaş ve seviyedeki kullanıcının İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak için seçkin dil uzmanları tarafından tasarlanan 'Diyalekt' adlı İngilizce dijital eğitim platformu erişime açıldı.

'Diyalekt' İngilizce öğrenmeyi kolaylaştıracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı’nca her yaş ve seviyedeki kullanıcının İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak için seçkin dil uzmanları tarafından tasarlanan “Diyalekt” adlı İngilizce dijital eğitim platformu erişime açıldı.

Başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenimini ücretsiz bir şekilde sağlayan Diyalekt ile İngilizce öğrenmek kolaylaşacak.

İngilizce platformu Diyalekt’in tanıtım programında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, üç dilde seferberlik ilan ettiklerini vurgulayarak; “Bir Türkçe, çünkü Türkçeyi bilmediğiniz zaman başka bir dili öğrenmeniz mümkün değil. İkincisi İngilizce, yabancı dil. Üçüncüsü matematik çünkü biz matematiğe bir ders olarak değil bir dil olarak bakıyoruz. Öğrencilerimizin hayatla rasyonel ilişki kurabilmesi için aracı olan bir dil” dedi.

“VATANDAŞLAR E-DEVLET ŞİFRELERİYLE ERİŞİM SAĞLAYABİLİRLER”

Azdavay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Öğretmen ve öğrencilerin yabancı dilde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini daha üst seviyelere taşımalarına yardımcı olmayı hedefleyen Diyalekt uygulaması çocuklar ve yetişkinler için farklı doküman, test ve uygulamaları bünyesinde barındırıyor. Seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen Diyalekt ve Diyalekt Kıds, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı zengin içerikler sunmakta. Başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenimini ücretsiz bir şekilde sağlayan Diyalekt ve Diyalekt Kıds’e tüm vatandaşlarımız EBA ya da e-Devlet şifreleriyle erişim sağlayabilirler” denildi. 
 

Bakmadan Geçme