• Haberler
  • Genel
  • Diyetisyenler Paydaş Toplantısında Bir Araya Geldi

Diyetisyenler Paydaş Toplantısında Bir Araya Geldi

Dünya Diyetisyenler Günü kapsamında Beslenme ve Diyetetik Bölümü Akademik Personelleri, 4'ncü sınıf öğrencileri, mezun öğrenciler ve çeşitli kurum diyetisyenlerinin katılımıyla Mevlüt Beyribey Konukevi'nde yemekli paydaş toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nden diyetisyenler Meltem Salman, Merve Esen, Semiha Söylemez, Toplum Sağlığı Merkezinden Tuba Hızıroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Uzman Diyetisyen Mert Horoz, Özel Anadolu Hastanesi’nden Diyetisyen Buse Tekirdağ ile mezun öğrenciler Edanur Afacan, Neslihan Sağıroğlu, Rümeysa Yüksel ve Vecihe Yılmaz dış paydaş olarak katılım sağladılar. 

Toplantıda Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Yaşar Nuri Şahin tarafından günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yapılmasının ardından 4’üncü Sınıf öğrencileri, akademisyenler, kurum diyetisyenleri ve mezun öğrenciler bilgi alışverişlerinde bulundular. Akademisyenler, kurum diyetisyenleri ve mezun öğrenciler 4’üncü sınıf öğrencilerinin sorularını cevapladıktan sonra toplantı karşılıklı iyi dilekler dilenmesi ve Mevlüt Beyribey Konukevi bahçesinde fotoğraf çekimleri ile sonlandı.

Bakmadan Geçme