Ekrem İmamoğlu'ndan Hasan Baltacı'ya Destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı'ya desteğini açıkladı.

Konu ile ilgili olarak bir video mesaj gönderen Ekrem İmamoğlu, Kastamonu’da Hasan Baltacı’nın yanında olacağını ifade etti.

Kastamonululara selam yollayan İmamoğlu: “Kastamonu’ya benim sevgili hemşerilerime, çok sevdiğim Kastamonu’nun güzel insanlarına yürek dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Hasan Baltacı Başkanıma çok ama çok başarılar diliyorum. Hasan Baltacı’nın il başkanıyken Kastamonu ile ilgili güzel düşüncelerini dinleme fırsatım oldu. Ben Beylikdüzü Belediye Balkanıyken. O günden beri dostluğumuz en üst seviyede devam ediyor. Milletvekilliğinde yine Kastamonu’nun sorunlarına en güçlü şekilde koşan dostumun bu sefer Kastamonu’ya yepyeni bir belediyeciliği, iş birliğimizle, elbirliğimizle yapacağına yürekten inanıyorum. Hasan Başkanım sonuna kadar yanındayım. Birlikte çok güzel işler başaracağız. En fazla Kastamonulunun yaşadığı bir şehirde Belediye Başkanı olarak size olan sorumluluğumuzu, o güzel tarihi kentin o güzel insanların kent merkezine olan sorumluluğumu biliyorum. Sizlerin yanındayım. İnşallah kazanacaksın. İnşallah 1 Nisan'dan sonra çok güzel işleri hep birlikte Kastamonu için yapacağız. Sevgili hemşerilerim oylarınız Hasan Baltacı'ya. Ben de onun yanındayım. Siz de onun yanında olun." ifadelerini kullandı.

‘El Birliği İle Güzel İşler Yapacağız’

CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “ ’Üsküdar'a kadar Kastamonu’ dermiş eskiler. Üsküdar'ın ötesinde de berisinde de hemşehrilerimize hizmet edeceğiz. Ekrem İmamoğlu Başkanımızla dostlukla, elbirliğiyle çok güzel işler yapacağız.” ifadelerine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme