Emin Çınar'dan Devlet Bahçeli mitingi sonrası açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu milletvekili adayı Emin Çınar miting sonrasında açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu 1'inci sıra milletvekili adayı Emin Çınar, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Kastamonu mitingi sonrasında sosyal medya üzerinden değerlendirme açıklaması yayımladı.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen miting sonrasında, MHP Kastamonu milletvekili adayı Emin Çınar şu ifadeleri kullandı: "Teşekkürler Kastamonum. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz, Türkmen beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiği açık hava toplantısına, katılan dün olduğu gibi bugün de desteğini bizlerden esirgemeyen hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Önce Türkiye diyerek çıktığımız bu yolda Kastamonu'nun kararının net olduğunu, Kadim Türk Yurdu memleketimin bir kez daha ne kadar kararlı olduğunu herkes gördü."

"KASTAMONU'YA DUYULAN GÜVEN BOŞA ÇIKMAYACAKTIR"

Çınar şöyle sürdürdü: "Kastamonu her zaman olduğu gibi 14 Mayıs’ta da 'Önce Türkiye' diyecektir. Şanlı tarihinden aldığı güçle ülkemiz üzerindeki oyunların bozulmasında şehrimiz en ön safta yer alacaktır. 'Kastamonu’ya güvenim sonsuz' diyen sayın genel başkanımızın bu güveni asla boşa çıkmayacaktır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle olsun inşallah."

Bakmadan Geçme