Erbilgin'den Baltacı ve Uluay'ın fotoğrafına 'yıldız' yorumu

AK Parti 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay ile CHP 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Baltacı, İhsangazi'de karşılaşıp fotoğraf çektirmesine bir yorum da CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 28'inci döneminde Kastamonu'nun vekili olmak için aday olan AK Parti 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay ile CHP Kastamonu 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Baltacı, İhsangazi'de karşılaştı. İkilinin bir arada olduğu fotoğrafa bir yorum da CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den geldi.

Kastamonu milletvekili adayları, Kastamonu'daki seçim ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Salı günü Kastamonu İhsangazi'de olan siyasetçiler, seçim ziyaretlerinde birbirleriyle karşılaştılar. AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Halil Uluay ile CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı'nın bu karşılaşması fotoğraf karesine yansıdı. Karşılaşmanın fotoğrafını paylaşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Halil Uluay; “Başarı diledik” ifadelerine yer verdi.

ESKİ-YENİ ATIŞMASI

Olayın tanıklarından alınan bilgiye göre; iki milletvekili adayı İhsangazi’de karşılaşınca AK Parti Milletvekili Adayı Halil Uluay, CHP Milletvekili ve gelecek dönem Milletvekili Adayı Hasan Baltacı’nın yanına giderek fotoğraf çektirdi. 
Uluay Baltacı’ya; “Eski-yeni vekiller olarak fotoğraf çektirelim” dedi. Baltacı’nın Uluay’a cevabı ise “Eski iktidar-yeni iktidar olarak fotoğraf çektirdik” oldu. Bu eski-yeni atışması gülümsemeye sebep oldu.

"HALİL ULUAY FOTOĞRAFI TORUNLARINA MİRAS BIRAKABİLİR"

Halil Uluay ve Hasan Baltacı’nın bir arada bulunduğu fotoğraf karesini değerlendiren Erbilgin; “Siyasetin, ekonomin, sanatın yıldızları olur. Orada Sayın Halil Uluay’dan geliyor fotoğraf talebi, elbette yıldız ile fotoğraf çekilmek birisi için bir hatıradır. Evinin köşesine asacağı, çocuklarına anlatacağı bir hikayedir. Halil Uluay da o fotoğrafı torunlarına miras bırakabilir” dedi.

Bakmadan Geçme