• Haberler
  • Spor
  • Ergin Keleş, İskenderunspor'la Kastamonuspor'un Rakibi Olacak

Ergin Keleş, İskenderunspor'la Kastamonuspor'un Rakibi Olacak

Daha önce GMG Kastamonuspor formasını terleten ve kırmızı-siyahlı formayla gol kralı olan Ergin Keleş, bu kez rakip olarak sahada yer alacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 32. haftasında İskenderun Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Daha önce GMG Kastamonuspor formasını terleten ve kırmızı-siyahlı formayla gol kralı olan Ergin Keleş, bu kez rakip olarak sahada yer alacak.

‘Harika Demlenmiş Bir Çayın Bardakta Kalan Son Yudumu’

2022-2023 sezonunda GMG Kastamonuspor formasını giyen deneyimli golcü oyuncu Ergin Keleş, attığı 15 golle en golcü oyuncu unvanını kazanmıştı. Keleş, bu unvan sonrasında şu açıklamayı yapmıştı: “En son gol kralı olduğumda 17 yaşımdaydım. 19 yıl aradan sonra 36 yaşımda yeniden bu unvanı kazandım. Çok fazla ara vermeden yeniden bu duyguyu yaşamak güzel. Bu harika istikrarı sürdürürsem bir sonraki unvana 55 yaşımda uzanırım diye düşünüyorum. Diğer taraftan çok net ifade etmeliyim ki; bu sezon şahane demlenmiş bir çayın bardakta kalan son yudumu gibiydim.

Bu Sezon 4 Gol Kaydetti

Ergin Keleş, GMG Kastamonuspor’dan ayrıldıktan sonra 2023-2024 sezonuna Afyonspor’da başladı. Afyon ekibiyle 4 gol kaydeden Keleş, ligin ikinci devresinde İskenderun Futbol Kulübü’ne transfer oldu.

Hatay temsilcisiyle 8 maça çıkan Keleş, henüz gol atmadı.

Bakmadan Geçme