Erhan Çağlar: 'Tek Derdimiz Birlik Ve Beraberlik'
İnebolu Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Erhan Çağlar, yaklaşan genel kurul öncesi sahaya inerek çalışmalarına hız verdi.
İnebolu Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Erhan Çağlar, yaklaşan genel kurul öncesi sahaya inerek çalışmalarına hız verdi.
Hem ilimizin, hem de İnebolu’nun tanınan simalarından biri olan ve aynı zamanda S.S. Karadeniz Tur Kooperatifi Başkanı olarak görev yapan Erhan Çağlar; “Biz bu yola, koltuk sevdası için değil, şoför esnafının sesine ses olmak, onların haklarını savunmak ve uzun süredir özlemi duyulan birlik ve beraberlik ortamını yeniden tesis etmek amacıyla çıktık” dedi.
Başkanlık makamının, alının terinin, helal kazancın, emeğin ve ekmeğin temsil edildiği kutsal bir emanet olduğunu vurgulayan Çağlar; “Şeffaf, adil, ulaşılabilir ve çalışkan bir yönetim anlayışıyla, İnebolu’muzun kıymetli şoför ve nakliyeci esnafını, hak ettiği değere hep birlikte ulaştıracağız. Bu bir kişi meselesi değil, hepimizin ortak meselesidir. Rabbim, niyetimizi ve akıbetimizi hayretsin. Yolumuzu ve bahtımızı açık, kazancımızı helal ve bereketli eylesin” şeklinde konuştu.