Eski CHP Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan'dan Açıklama

Eski CHP Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan yaptığı yazılı açıklamada 'Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak şahsi menfaat gözetmeksizin partimizin gösterdiği her adayın yanındayız' dedi.

Eski CHP Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan yaptığı yazılı açıklamada; "Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak şahsi menfaat gözetmeksizin partimizin gösterdiği her adayın yanındayız" dedi.

Karayılan'ın açıklamaları şöyle: "31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kaldı. Yaklaşan yerel seçimler için yürütülen seçim çalışmalarında beni yanında görmek isteyen,  çalışmalarına katkı sunmamı önemseyen her bir adayımızın fiziken de yanında oldum. Buradan gözlemlerimle, 31 Mart yerel seçimlerinden tüm ilçelerimizden sandıkta başarı ile çıkacağımıza ve mevcut belediye sayımızı arttıracağımıza inancım yüksek."

'Yönetimde Görev Almamak Adaylarımızı Desteklemeyeceğimiz Anlamına Gelmiyor'

Serkan Karayılan: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserimden biri Cumhuriyet Halk Partisi'dir dediği partimizin bir neferi olmak her türlü makam ve mevkiinin üstündedir. Bizler, gelecek nesiller için üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Partimizin yönetim kadrolarında görev almamak, mevcut durumda adaylarımızı desteklemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. İçeride ve dışarıda böyle bir dedikoduyu yayarak, potansiyelinden şüphesi olan ve böyle bir söylem üzerinden siyasi ikbal sağlayacağını düşünenler büyük bir gaflet içerisindedir. 2019 yerel seçimlerinde partimizin karşısında çalışanları, 2023 Genel seçimlerinde de meydanlarda görmedik."

'Partimizin Gösterdiği Her Adayın Yanındayız'

Karayılan: "Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak şahsi menfaat gözetmeksizin partimizin gösterdiği her adayın yanındayız. Amacımız ülkemizi 21 yıldır karanlık politikalarıyla yöneten AKP’den kurtarmak partimizi iktidara taşımaktır. Kişiler gelip geçicidir. Unutulmamalıdır ki, bugünlerden geriye, bir yarına gidenler kalır bir de yarınlar için direnenler."

Eski CHP Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan'dan Açıklama

Bakmadan Geçme