Fatih Tekeci tv100 Koordinatörü Oldu

Deneyimli gazeteci Fatih Tekeci, Hürriyet Ankara Haber Koordinatörlüğü görevinden ayrılmasının ardından tv100 Ankara Haber Koordinatörü oldu.

Deneyimli gazeteci Fatih Tekeci, Hürriyet Ankara Haber Koordinatörlüğü görevinden ayrılmasının ardından tv100 Ankara Haber Koordinatörü oldu.

Şubat ayında Hürriyet’teki görevinden ayrılan Kastamonulu Fatih Tekeci, Hürriyet Gazetesi Ankara Bürosu’nda uzun yıllar muhabir, editör, yazı işleri müdürü, haber koordinatörü görevlerini üstlenmişti.

Hürriyet Ankara’daki ‘Burada Okur Yazar’ köşesiyle yurttaş gazeteciliğinin önemli bir örneğini sergileyerek Ankara okuyucusunun zihninde değerli bir yer edinen Fatih Tekeci, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından da onore edilmişti. ‘Burada Okur Yazar’ ismi, Ankara’da bir parka verilerek ölümsüzleştirilmişti.

Deneyimli gazeteci Fatih Tekeci; bilgi, birikim ve becerisini artık tv100’e aktaracak.

Fatih Tekeci Kimdir?

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Fatih Tekeci, gazeteciliğe ilk olarak 2010’da Hürriyet Gazetesi’nin Ankara Bürosu’nda stajyer olarak başladı.

Doğan Haber Ajansı’nın (Demirören Haber Ajansı) Antalya Bürosu’nda yaklaşık bir yıl tecrübe kazanan Fatih Tekeci, 2011’de bu defa muhabir olarak Hürriyet Gazetesi’nin Ankara Bürosu’na döndü.

Kent haberciliğindeki başarısı ve haberlere getirdiği bakış açısıyla başkent Ankara’da dikkat çekmeyi başaran Fatih Tekeci, 2013’te ‘Editör’ olarak gazetecilik mesleğinin bu kez de mutfak (yazıişleri) kısmına geçiş yaptı.

Bu sırada ‘Bir Başka Pencereden’ adlı haftalık röportajlar yaptı. Yine aynı yıl, daha önce duayen gazeteci Yalçın Bayer’in Hürriyet Gazetesi’nin Ankara Eki’nde kaleme aldığı okur köşesini devraldı.

Fatih Tekeci, ‘Burada Okur Yazar’ adlı bu köşeyi 1 Kasım 2013’ten itibaren 10 yıl boyunca sürdürdü. Burada Okur Yazar’ın adı, geçen yıl Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı kararla Ankara-Altındağ’daki bir parka verildi.

Gazetecilik mesleğinin yanı sıra 2016 ve 2017 yıllarında TRT Ankara Radyosu’nda hafta içi her sabah ‘Kent Gündemi’ programını sunan Fatih Tekeci, zaman zaman da Radyo Trafik Ankara’da ‘Kentin Sesi’ programında dinleyicilerle buluştu.

Bakmadan Geçme