Finalistler buluştu

TEKNOFEST ve MEB Robot Yarışmalarında derece alan 44 öğrenci ve danışmanlıklarını üstlenen 13 öğretmen ile 'TEKNOFEST ve MEB Robot Finalistler Buluşma Programı' gerçekleştirildi.

Finalistler buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran ve Şube Müdürü Nergin Gökmen'in katılımları ile Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen buluşmada; 2022 MEB Robot Yarışmalarında Türkiye 3’üncüsü olan Abdurrahmanpaşa Lisesi ile farklı kategorilerde Türkiye 1’incisi ve Türkiye 2’ncisi olan Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2023 TEKNOFEST En İyi Sunum Ödülü kazanan Kastamonu Fen Lisesi öğrencileri katıldıkları yarışmaların başvuru süreçleri ile süreç boyunca yaşadıkları tecrübelerle birlikte projeleriyle ilgili sunumlarını gerçekleştirdi.

İl Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, programda yaptığı konuşmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ederken başarılarının artarak devam etmesini diledi. İlimizi en güzel şekilde temsil ederek dereceler elde eden öğrenci ve öğretmenlere Teşekkür Belgelerini İl Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Müdür Yardımcısı Serkan Demirkıran ve Şube Müdürü Nergin Gökmen takdim etti.

Bakmadan Geçme