İnsanlar neler söyledi?

Kastamonu Belediyesi tarafından Kastamonu merkezden geçen Karaçomak Deresi'nin (Çay boyu) iki tarafına yerleştirilen banklarla ilgili insanlar neler söyledi? Kastamonugundemgazetesi.com internet haber sitesinin sosyal medya paylaşımlarına ve Kastamonu Belediyesi'nin sosyal medya paylaşımlarına banklarla ilgili gelen yorumları derledik.

İnsanlar neler söyledi?
Yılmaz Acar Davut
Yılmaz Acar Davut
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi tarafından Kastamonu merkezden geçen Karaçomak Deresi'nin (Çay boyu) iki tarafına banklar yerleştirildi.

Bankların yerleştirildiği haberi Kastamonu Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşılırken, haber kastamonugundemgazetesi.com internet haber sitesinde de yer aldı.

Kastamonu Belediyesi tarafından yerleştirilen bankları olumlu karşılayanlar kadar olumsuz karşılayanlar da oldu. Olumsuz yorum yapan insanlar, daha çok bankların yerleştirilme zamanlamasının yanlış olduğunu ifade ettiler.

Ağırlıklı olarak Kastamonu haberlerine yer veren Kastamonugundemgazetesi.com internet haber sitesinin sosyal medya paylaşımlarına ve Kastamonu Belediyesi’nin sosyal medya paylaşımlarına banklarla ilgili gelen yorumları derledik. 
 

Bakmadan Geçme