FUTSAL Heyecanı Kastamonu'da Yaşandı

Okul Sporları Yıldızlar Futsal Grup Birinciliği müsabakaları Kastamonu ev sahipliğinde düzenlendi. Erkek maçları Atatürk Spor Salonu'nda, kız maçları ise Merkez Spor Salonu'nda oynandı.

Erkeklerde 3 grupta 11 takım mücadele ederken, kızlarda ise 2 grupta 8 takım Türkiye yarıfinallerine katılmak için mücadele etti.

Grup birinciliğinin açılış seramonisi Atatürk Spor Salonu’nda Gençlik ve Spor İl MüdürüReşat Asrak, Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Engin Kaya’nın da katılımıyla düzenlendi. İl Müdürü Reşat Asrak, grup birinciliğinde mücadele edecek takımlara başarı diledi.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda erkeklerde Kocaeli Pakmaya Ortaokulu, Zonguldak İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu, Bolu Akşemseddin İHO gruplarından birinci çıkarak yarıfinal bileti kazandı.

Kızlarda ise Ankara Şehit Eyüp Öksüz Ortaokulu, İstanbul Şehit Vahit Kaşçıoğlu İHO ve Sinop Kabalı Ortaokulu yarıfinallere gitmeye hak kazandı.

Gruptan çıkmayı başaran takımların sporcularına madalya ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü İbrahim Ömeroğlu, Şube Müdürü Adem Keloğlu, Spor Uzmanları Levent Gül, Tufan Coşkun, Okul Sporları Milli Eğitim Koordinatörü Kerem Tek, Merkez Spor Salonu Tesis Amiri Abdullah Bacağıuzunoğlu tarafından verildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme