Gümüş'ten, Elyakut İlkokulu ve Ortaokulu'na Ziyaret

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Elyakut İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerle bir araya geldi.

Şube Müdürü Halil İbrahim Kara ile birlikte öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.  Öğrencilere hitaben Gümüş; “Sizlerin gülümseyen yüzünüz coşkunuz, enerjiniz, öğrenmeye olan isteğiniz beni mutlu ediyor. Bilgi ve becerilerinizi geliştirerek, hayallerinizi gerçekleştirmek için başarının anahtarı azim, çalışma ve sürekli öğrenme sürecindedir. Bizler bu yolda her zaman destek olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. İl Müdürümüz yaptığı konuşmada, "Türkiye Yüzyılı'nı inşa ederek güçlü Türkiye için çalışan; öğrencilerimizi öz güvenli, bilimsel anlamda donanımlı, millî ve manevi değerlerine bağlı olarak yetiştirmek için gayret gösteren siz değerli öğretmenlerimize emekleriniz ve gayretleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme