Güray Parçal İGM'ye Veda Etti

Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantıları devam etti. Toplantının gündeminde komisyon raporları yer aldı.

Toplantıda ilk olarak Bozkurt Ortasökü köyü Mumlar ve Arka Mahallerinin Dağınık Yerleşim Alanı olarak belirlenmesi hakkında hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporu görüşülerek karara bağlandı. Akabinde Örencik köyü Kavacık mevkiindeki kavşak ve yol hakkında hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu meclisin bilgisine sunuldu. 

Toplantının devamında Bozkurt Bayramgazi köyünde bulunan HES Firmasının inşaatından çıkan rusubat hakkında hazırlanan Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu raporu görüşüldü. Raporda, rusubatın tehlike oluşturduğu vurgulanarak, gerekli çalışmaların yapılması için söz konusu rapor Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü’ne gönderildi. Toplantıda son olarak İl Özel İdaresi tarafından Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen yerlerden tahsis süresi dolanların tahsis süresinin uzatılması yönündeki teklif oy birliğiyle kabul edildi.

‘Hakkaniyetli Hizmet Edebilmek İçin Elimden Geleni Yaptım’

Toplantı sonunda bir veda konuşması gerçekleştiren İGM Başkanı Güray Parçal; “Şahsım olarak, ileriye dönük siyasi bir kariyer planlaması hiçbir zaman yapmadım. Görevlerin gelip geçici olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak birlik, beraberlik ve samimiyet içinde çalışırken şahsıma bilgi verilmeden, gizli tutularak bu listenin yapılmasına üzüldüm. Ancak görevlerin gelip geçici olduğunu unutmamak lazım. Her zaman hizmet odaklı çalışan Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hesabi değil, hasbi davrandık. Her zaman her şeyin hayırlısını niyet ettik. Görev yaptığım sürece hiçbir şahsi beklenti içerisine girmeden dürüst ve hakkaniyetli hizmet edebilmek için elimden geleni yaptım. İl Özel İdaresi’nin kurumsal yapısına zarar vermeden meclis üyelerimizle birlikte çalıştık. İş alımlarında alınan işçilerin her biri kendi becerileri ile işe girmişlerdir. 75 adet iş makinesi ve araç alınmıştır. Bu liyakatli insanların alınması ve iş makinaları sahada ve verimini göstermiştir. İnşallah bundan sonrada böyle devam eder. Bunların en yakın şahitleri bütün siyasi partilerden oluşan çok değerli il genel meclisi üyelerimizdir. Bu 5 yıllık süreçte pandemiden, sel felaketleri ve depreme kadar birçok doğal afetle karşılaştık ve üstesinden geldik. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere İçişleri Bakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile Tarım ve Orman Bakanımıza verdikleri desteklerden dolayı Allah razı olsun. Bundan sonrada iş insanı yanı sıra mensup olduğum partimin ve memleketime yararlı olmaya devam edeceğim” diyerek teşekkürlerini iletti. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme