Hakan Çölez Muhtar Adaylığını Açıkladı

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde tekrardan muhtar adayı olduğunu resmi olarak açıkladı.

Hakan Çölez Muhtar Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen toplantıya İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın, Kastamonu Kalkındırma Derneği (KAL-DER) Başkanı Turgay Civelekoğlu, Av. Serdar Hamit Yılmaz başta olmak üzere mahalleli vatandaşlar katıldı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Kuzeykent Mahallesi’nin sorunlarını gidermek için ekibiyle birlikte çalıştığını söyleyen Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez; “Mazbatayı aldıktan 15 gün sonra Ramazan Ayı’na kavuştuk. Bu süre zarfında devletin bir temsilcisi olarak ihtiyaç sahibi aileleri ve hayırsever aileleri bir araya getirme noktasındaki görev bizim omuzlarımızda oldu. Bunu görev sürecim boyunca gayet başarılı bir şekilde bugünlere kadar getirdik. İlk Kurban Bayramı’nda 69 pay dağıttık. Son Kurban Bayramı’nda 3 tonun üzerinde eti ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturduk. Bizim en büyük hayalimiz devletle vatandaş arasında köprü olmaktı. Devletin sosyal yardımlaşma ayağını, devletin diğer sosyalleşme vakıflarıyla bir araya getirerek, belki de 100’ün üzerinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan alacağı yardımdan habersiz ailelerimizi bir defaya mahsus muhtarlıktan yardım alıp, bekleme noktasından çıkartıp, yıl içerisinde hak ettikleri yardımları alabilmeleri için kendilerini bu vakıfla buluşturduk. Kuzeykent benim doğup, büyüdüğüm bir mahalle. Mahalle kültürünün devam edebilmesi için bir şeyler yapmamız gerekiyordu. 2019 yılında başlattığımız toplu sünnet etkinliği, 4 seferde gerçekleştirdik ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin 110’un üzerinde çocuğumuz sünnet oldu. Mahallemize toplu sünnet geleneği kazandırdık. Kuzeykent’te sabah namazı buluşmaları başlattık. Maksat 3 aylarda birlik ve beraberliği arttırmaktı. Gençlik ekibimiz oluşturduk. Gençlik ekibimizle sosyal faaliyet anlamında yapılacak her çalışmanın temelini atmış olduk. Biz Kuzeykent olarak devletimizin her zaman yanındayız. Kuzeykent’te birliktelik sağladık. Pandemi döneminde evlerinden çıkamayan insanlarımıza destek verdik” diyerek, çalışmalarında destek verenlere teşekkür etti.

‘Tüm Mahallem Hizmet Alsın Diye Uğraştım’

Yaşanabilir bir mahalle için çalıştıklarını söyleyen Çölez; “Önce itfaiye ihtiyacımız dile getirerek, başlattığımız mücadele itfaiye müfrezesinin Kuzeykent’e kurulmasıyla sonuçlandı. Hastanenin orada karşıdan karşıya geçiş zorluğu var iken, şimdi üst geçidimiz var, asansörünü kovalıyoruz. Kuzeykent Mahallemizin en büyük problemi altyapı. Biz kanalizasyonumuzu belediye yaptırmadan, yağmur suyu altyapısını belediyemize yaptırmadan, ayağımız pislik olmadan geçme şansımız yok. Bütün bunlar için belli bir mücadele harcandı. Mahallemizin belli bir noktaya gelmesi için elimizden gelen mücadeleyi verdik. 31 Mart 2024 seçimlerinde biz yapabildiklerimizi devam ettirebilmek, geleneksel hale getirdiklerimizin sürekliliğini sağlamak ve planlayıp, hayalini kurup gerçekleşmesi noktasında başarıya ulaşamadığımız noktaları başarıya ulaştırmak için tekrardan ekibimle beraber Kuzeykent Mahallesi muhtarlığına aday olduğumu ifade etmek istiyorum. Ben bu seçimi tek başıma kazanamayacağım gibi, bu seçimi kazandıktan sonra da hizmeti tek başıma yürütemem. Bunun için hem seçimde sizden destek istiyorum, seçimi kazanabilirsek 2029’a kadar da yol arkadaşlığı istiyorum. 2024-2029 yılları arasında altyapı taleplerimizde ısrarcı olacağız. Bizim altyapı sorunumuz var. Eğer seçilen belediye başkanı altyapımızı yaparsa, bu çalışmalar tamamlanıncaya kadar sabırlı davranın. İtfaiye için nasıl bir mücadele verdiysek, altyapı için de aynı davranacağız. Ben kendim için hiçbir şey istemedim. Tüm mahallem hizmet alsın diye uğraştım” şeklinde konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme