Halkbank Şubesi Seydiler'de Hizmete Başladı

Seydiler Organize Sanayi Bölgesi'ne, ilçe esnafına, emeklilere önemli ölçüde kolaylık sağlayacak olan Halkbank Şubesi Seydiler'de hizmet vermeye başladı.

Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Halk Bankası Seydiler Şubemiz hizmete açıldı. Sanayicilerimize ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, ilçemize banka şubesinin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

'Önemli Yatırımlar Durduk Yere Yapılmaz”'

Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli kamu bankalarından olan Halkbank’ın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Erdoğan; “Öncelikle bilmenizi isterim ki kamu bankası da olsa yapılacak olan girişim ya da yatırım karşılığı olmadan durduk yere yapılmaz. Özellikle bir banka kuruluşundan bahsediyorsak şubesini açacağı yerin jeopolitik konumuna, nüfusuna, gelişimine, bölgedeki yatırımlara ve arkasında durabilecek kurumlara bakar; velev ki bu yapılan fizibilite çalışmalarında olumsuzluk görürse sonuç da olumsuz olur. Son 5 yılda çok ciddi bir ivme kazanan Seydiler’imiz; Organize Sanayi Bölgemize ve Küçük Sanayi Sitemize yapılan ardı ardına yatırımlar ile bununla beraber Seydiler’in Sosyo-Ekonomik anlamda diğer ilçelerin bir anda önüne geçmesi Kastamonu’ya açılacak olan 2 yeni şubeden biri olmamıza vesile olmuştur. Diğeri de sel felaketi ve afet merkezi olması dolayısıyla Bozkurt’a açılmıştır. Seydiler’imizin her şeyin en iyisini hak ettiğini biliyoruz ve biz büyüdükçe, geliştikçe, gelen yatırımcılarımıza o güveni verdiğimiz sürece diğer bankalar da, yatırımcılar da Seydiler’imizin ekonomisine güç katacaktır” ifadelerini kullandı.

'Halkın Yararına Olan Tüm Yatırımları Destekliyoruz'

Birliğin gücüyle, birlikte hareket ederek Seydiler’i her platformda anlatmaya, en iyi şekilde ifade etmenin neticesini sadece bu alanda değil her alanda alacağını belirten Erdoğan; “Halk Bankası Genel Müdürümüz Sayın Osman Arslan ile yaptığımız ilk görüşmeden son görüşmeye kadar kısacası şube onayımızı alana kadar ciddi ve titiz bir çalışmamız olduğu gibi bundan sonrada Seydiler yararına olacak tüm görüşmelerimizi aynı hassasiyetle yürüteceğimizden, kendi yararımızı değil halkımızın, ilçemizin yararını gözeteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme