Havalimanı Yeni Yıla Hareketli Başladı

Kastamonu Havalimanı 2024 yılına hareketli başladı. Yeni yılın ilk ayında sömestr tatilcilerinin yanı sıra, tarifeli seferler, umre ve eğitim uçuşlarının gerçekleştiği Havalimanı, son yılların en parlak Ocak ayını geride bırakmış oldu.

Havalimanı Yeni Yıla Hareketli Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uçuşların kesintisiz yapılabilmesi adına son yatırımlarla daha da dikkat çeken bir konuma ulaşan Kastamonu Havalimanı, 2024 yılının Ocak ayını rakamsal ve hareketlilik anlamında en parlak dönemlerden birisi olarak geride bıraktı. Kastamonu Havalimanı’ndan 2024 yılı Ocak ayında sömestr tatilcilerinin yanı sıra eğitim uçuşları, tarifeli seferler ve umre uçuşları gerçekleşti. Kastamonu Havalimanı’ndaki iyi gidişatın önümüzdeki süreçte de artarak sürmesi bekleniyor.

2024 yılı ocak ayı yolcu verilerine iç hatlarda 4 bin 836 yolcu, dış hatlarda 501 yolcu seyahat etti. 1 Ocak-7 Şubat arası umre uçuşları kapsamında 6 uçuş gerçekleşirken, 989 yolcu seyahat etti. 1 Ocak-7 Şubat arası eğitim uçuşları kapsamında ise 8 uçuş, 101 adet piste yaklaşıp kalkma gerçekleştirildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme