Hayırseverlerin Yardımları Devam Ediyor

İl Müftüsü Bekir Derin, İl Müftülüğü ve TDV Kastamonu Şubesi olarak yürütülen 'Kastamonu Yetimine Sahip Çıkıyor Bir Yetim de Sen Okut İyilik Hareketi' kapsamında yapılan yardımlar hakkında bilgi verdi.

İl Müftüsü Bekir Derin, İl Müftülüğü ve TDV Kastamonu Şubesi olarak yürütülen  ‘Kastamonu Yetimine Sahip Çıkıyor Bir Yetim de Sen Okut İyilik Hareketi’ kapsamında yapılan yardımlar hakkında bilgi verdi.

İl Müftüsü Bekir Derin; “Yetime kol kanat geren kıymetli hayırseverlerimiz, ‘Kastamonu Yetimine Sahip Çıkıyor Bir Yetim de Sen Okut İyilik Hareketi’ kapsamında, Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu Şubemize emanet ettiğiniz yardımlar sayesinde, Aralık ayı ödemesi olarak 324 yetimimizin hesabına toplam 324 bin TL yatırılmıştır. Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu il ve ilçe şubeleri olarak ise, toplamda 831 yetimimizin hesabına 701 bin 300 TL Aralık ayı ödemesi ulaştırılmıştır. İyilik Hareketi kapsamında yürütülen bu hayırlı hizmetteki maddi ve manevi katkılarınız nedeniyle siz kıymetli bağışçılarımıza yetimlerimiz adına teşekkür eder, yardımlarınızın kabulünü Rabbimden niyaz ederim” dedi.

Bakmadan Geçme