Hazerbey'de 'Şampiyon' Sesleri

GMG Kastamonuspor'un 'Öğrencilerimizle Buluşuyoruz' etkinlikleri Hazerbey Koleji ile devam etti.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, okul buluşmaları programlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar, bu kez de Hazerbey Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

‘Öğrencilerimizle Buluşuyoruz’ etkinlikleri kapsamında bugüne kadar Göl Anadolu Lisesi, Spor Lisesi, Fen Lisesi, Kuzeykent İlkokulu ve Mustafa Kaya Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan GMG Kastamonuspor, altıncı buluşmasını ise Hazerbey Koleji ile gerçekleştirdi.

Hazerbey'de 'Şampiyon' Sesleri

Orhan Hazer ve öğretmenler tarafından karşılanan GMG Kastamonuspor futbolcuları ve antrenörler, daha sonra okul salonunda öğrencilerin sorularını cevapladılar. Yaklaşık bir saat süren program, günün anısına fotoğraf çekimi ve kura çekimi sonucunda öğrencilere forma ve kombine bilet dağıtımıyla son buldu.

'Artık Takımımıza Daha Çok Destek Verecekler'

Program sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Enes Aygün: “Programın başından sonuna kadar bizleri bağırlarına basan Orhan Hazer ve Öğretmenler ile öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Geleceğimiz olan öğrencilerimizden her buluşmamızda olduğu gibi yine bir söz aldık. Artık takımımıza daha çok destek verecekler ve Gazi Stadyumu’nu aileleri ile birlikte doldurmaya devam edecekler” dedi.
 

Bakmadan Geçme