Hentbol Yıldız Kızlarımız Aksaray'da

Aksaray ilinde 25-30 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Kastamonu'dan 2 takım katılacak.

Aksaray ilinde 25-30 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Kastamonu’dan 2 takım katılacak.

Türkiye’nin en iyi 16 takımının yer alacağı Yıldız Kızlar Türkiye Şmapiyonası’nda, geleceğin hentbolcuları mücadele edecek. Kastamonu’dan Kastamonu Esan Akü Merkez Spor Kulübü ile Kastamonu Dinamik Spor Kulübü derece için yarışacak.

Kastamonu Esan Akü Merkez Spor Kulübü’nün C grubundaki rakipleri şöyle: Aksaray Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor, Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü.

Kastamonu Dinamik’in yer alacağı D grubundaki rakipleri ise şu şekilde: 1955 Batman, Kepez Spor Kulübü ve Sivas Belediyespor.

‘Takımımızdan Derece Bekliyoruz’

Kastamonu Esan Akü Merkez Spor Kulübü Antrenörü Cengiz Kesici; “Bu yaş grubumuzda 2007-2010 arası doğumlular oynuyor. Takımımız 2008-2010 arası ağırlıklı. Yani bir yaş büyüklere karşı oynayacağız. Hentbol Kadınlar 2. Ligi’nde oynadığımız takımla turnuvada yer alacağız. En zor gruplardan birine düşmemize rağmen, her şey planladığımız gibi ilerlerse takımımızdan derece bekliyoruz. Bu kızlarımız geçen sene kendi yaş gruplarında şampiyon olmuştu” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme