Her lokması hayat buluyor

LÖSEV, Kurban Bayramı'nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor.

Her lokması hayat buluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. 

“AKRABADAN DA ÖTE BİR YAKINLIK”

LÖSEV Ankara’da bulunan Vakıf binasında, LÖSEV‘e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri dağıtımı geçtiğimiz gün yapıldı. Burada konuşan Ayşe anneanne, torunun üç yıldan bu yana lösemi ile mücadele ettiğini, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan LÖSEV’e ve bağışçılara duacı olduklarını söyleyerek, “Akrabadan da öte bir yakınlık, öyle bir dayanışma” dedi.

BAĞIŞÇISIYDI HASTASI OLDU

Eşinin lösemi tedavisi için Hatay’dan Ankara’ya taşındıklarını belirten Betül Hanım ise LÖSEV ile yollarının kesişmesini; “En büyük desteği LÖSEV’den aldık. LÖSEV gerçekten güvenilir bir kuruluş. Her ay arayıp eşimin durumunu soruyorlar, evde ve hastanede ziyaret ettiler. Gıda kolisi ve maddi yardımda bulundular. Neye ihtiyacımız olduysa biz LÖSEV’i aradık ve hiçbir zaman geri çevrilmedik. Benim eşim tanıyı almadan önce, Kurban Bayramı öncesiydi ve biz ilk defa bağışımızı LÖSEV’e yapmıştık. Eşim tanıyı aldıktan sonra LÖSEV’den teşekkür için telefonla aradılar bizi. O zaman eşim Lösemi tanısı aldığını söyledi. Öyle dramatik bir başlangıcımız oldu LÖSEV ile ama şimdi iyiyiz. Daha da iyi olacağız” şeklinde anlattı. 

“EVİMİN ORTASINA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ”

Mide kanseri tedavisi gören Emel Hanım, yemek yapmakta güçlük çektiğini ancak LÖSEV’in dağıttığı, et ve et ürünlerinde uğraş vermeden tüketime uygun içeriklerin olmasından mutluluk duyduğunu kaydederek; “Protein almamız, beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor. Et pahalı bir ürün. Bağışçılar, o kadar çok yüreğe dokunuyorlar ki tahmin bile edemezler. Böyle bir sürece gireceğimi ben bile tahmin edemezdim. Bir anda oluverdi ve evimin ortasına bomba gibi düştü. Allah kimseye vermesin ama herkesin başına gelebilir. O yüzden LÖSEV’den ve bağışçılardan Allah razı olsun” dedi.

YIL BOYUNCA ADAK BAĞIŞI YAPABİLİRSİNİZ

LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler.  Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Siz de kanser hastalığının maddi girdabındaysanız www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV ’e ulaşabilir ve tüm imkânlardan faydalanabilirsiniz. Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabildiğiniz gibi yıl boyunca da adak bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Bakmadan Geçme