Hibeler için listeler yayımlandı

Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında 2023 yılı 250 m2 Sera Kurulumu Asil/Yedek Liste ve Satın Alma Evrakları ile 2023 yılı Güneş Enerjili Çit Kurulumu Asil/Yedek Liste ve Satın Alma Evrakları yayımlandı.

Hibeler için listeler yayımlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Haziran’a kadar hibe sözleşme süreçlerinin devam edeceğini belirten Tarım ve Orman İl Müdürlüğü; “Yatırımcılar, hibe desteği kapsamında hibe sözleşmesinin imzalanmasından sonra, başvuruda belirtilen yatırımın uygulaması için yapacakları tüm mal (makine, ekipman ve malzeme) ve inşaat işi satın alım işlemlerinde, Hibe Kılavuzunda belirtilen belgelere göre hareket edeceklerdir. Yatırımcılar, proje uygulamasında yapacakları her türlü mal alımını başvuruda belirlediği ve ekinde verdiği teknik şartnameye uygun olarak yapacaklardır. Yüklenicilerle yapılacak uygulama sözleşmeleri ve bunlara ait ödemeler (KDV hariç) Türk Lirası olarak yapılır. Tedarikçilerle yapılacak uygulama sözleşmelerinde fiyatların kesin ve sabit olacağı belirtilir ve uygulama sözleşmesinin uygulanması sırasında herhangi bir değişikliğe tabi tutulamaz” denildi.

Hibe sözleşmelerine ilişkin gerekli bilgilere ve evraklara, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yer alan duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme