Hünerli Eller yarışarak kazanıyor

Çok sayıda kurum ve odanın destekleri ile gerçekleştirilen Liseli Şefler Yarışıyor Yemek Yarışması'nın eleme turları devam ediyor.

Hünerli Eller yarışarak kazanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valiliği, Kastamonu Üniversitesi, Kastamonu Belediyesi, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı başta olmak üzere çok sayıda kurum ve odanın destekleri ile gerçekleştirilen Liseli Şefler Yarışıyor Yemek Yarışması’nın eleme turları devam ediyor.

“Liseli Şefler Yarışıyor” yemek yarışmasının dördüncü gününde yarışmaya katılan öğrenciler ve öğretmenlerle beraber İhtisas Projesi kapsamında Turizm Fakültesi tarafından yapılan Tarihi İstiklal Yolu Dijital Müzesi’ni ziyaret ettiler. 

Ziyaret sonrasında gerçekleştirilen eleme turunun dördüncü gününde Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi “Tosya Gastronomi”, “Lezzet Şöleni”, “Sihirli Parmaklar” ekipleri, Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi “Masterhands” ve “İmam Şef” ekipleri, Mustafa Kaya Anadolu Lisesi “Hünerli Eller” ekibi ile yarıştı. Günün birincisi “Ezogelin Çorbası, Çökertme Kebabı ve Kaşık Helvası” menüsü ile Hünerli Eller ekibi oldu.
Yarışmanın jüri üyeliğini MEM’den Şenol Karabaltaoğlu, Kastamonu Belediyesi’nden Fırat Küçükoğlu, Kastamonu Üniversitesi Öğr. Gör. Elif Aslan, GAVİ Yöresel Ürünlerden Elif Avanoğlu ve Mütevelli Otelden Eyüp Bey gerçekleştirdi. 
 

Bakmadan Geçme