Hüseyin Arslan Mazbatasını Aldı

2024 Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti'den Taşköprü Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Arslan, Belediye Meclisi seçilen üyeler ve İl Genel Meclisi olarak seçilen üyeler bugün Taşköprü Adliyesi'ne giderek İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Eşref Demiray'dan Taşköprü Belediye Başkanlığı ve Meclis üyelikleri mazbatalarını aldılar.

Mazbata törenine AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi iyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Taşköprü adliyesindeki mazbata programı toplu fotoğraf çekimin ardından son buldu.

Mazbatasını alan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan; “Yeniden Taşköprü! diyerek çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda Taşköprülü hemşehrilerimizin taktirleriyle Taşköprü Belediye Başkanı seçilmemin ardından bugün Taşköprü Adliyesi’ne giderek görev mazbatamızı aldık. Seçim sürecinde her daim yanımda olan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partililerime, aileme ve kadirşinas Taşköprülü hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme