Iğdır'da Çirkin Saldırı!

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup Play-Off 3'üncü Tur ilk maçı için Iğdır'da bulunan GMG Kastamonuspor, bir grup taraftarın çirkin saldırılarına maruz kalıyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Iğdır'da Çirkin Saldırı!

Şehre indiği ilk gün Kırmızı Siyahlıların konakladığı otele giden Iğdır FK taraftarı teknik heyete saldırıda bulunmuş. Bu saldırı üzerine Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, bir daha böyle olayların yaşanmayacağına dair garanti verdi. Ancak bugün yine temsilcimizin konakladığı otelin önüne giden taraftarlar tezahüratlar ve kornalarla takımımıza rahatsızlık vermeye devam ediyor.

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Iğdır’da yaşananlara ilişkin olarak; “Dün münferit bazı olaylar otelin önünde yaşandı ve bunu uzatmadan tatlı bir şekilde çözdük. Iğdır vekilimiz ve kulüp başkanı Sayın Cantürk Alagöz bu konuda elinden geleni yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bugünde takımımız Iğdır FK tesislerinde güzel bir şekilde ağırlandı, orada idmanımızı yaptık. Akşam saatlerinde otel etrafında bulunan cadde üzerinden geçen taraftar gruplarıyla otelde kalanlar arasında sözlü düello yaşanmış ve sonrasında çirkin bazı olaylar tezahür etmiştir. Ancak herhangi bir sıkıntı olmadan güvenlik güçleri olaya müdahale etmiştir. Olaylar sırasında otele taş atıldığı, küfürlere dayanamayarak pet şişe suların atıldığı ve böylece bir kargaşa yaşandığı da görülmüştür. Gerekli tedbirleri Sayın Alagöz aldırmıştır. Biz Iğdır’a futbol oynamaya geldik. Tabii ki Kastamonu’nun hakkını Kastamonuluların hakkını kimseye yedirmem. Ama burada münferit bazı şahıslardan çıkan olayları da bütün Iğdır halkına yansıtmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ayrıca dünden bu yana sürekli beni arayarak yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı diye soran ve bugünde Iğdır Vekilimiz ile, Iğdır Valisi ile, Iğdır Emniyeti ile görüşen ve yanımızda olduğunu her seferinde tekrar eden Sayın Vekilimiz Serap Ekmekci’ye de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme